Κιμ Καρντάσιαν - Άννα Γουίντουρ
Κιμ Καρντάσιαν - Άννα Γουίντουρ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Όταν η Άννα Γουίντουρ σνόμπαρε την Κιμ Καρντάσιαν για χάρη της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (βίντεο)

Στο show του Οίκου Fendi

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η στιγμή που η Άννα Γουίντουρ σνομπάρει την Κιμ Καρντάσιαν -Πώς αντέδρασε.

Η ισχυρή γυναίκα της Vogue, Άννα Γουίντουρ φάνηκε να σνομπάρει την Κίμ Καρντάσιαν στην επίδειξη Fendi για την κολεξιόν της σεζόν Άνοιξη 2023 στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα.

H τηλεπέρσονα και επιχειρηματίας Καρντάσιαν με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη μόλις αντικρίζει την έμπνευση του «Ο διάβολος φοράει Prada» Άννα Γουίντουρ, της λέει «γεια σου, πώς είσαι;» καθώς η επικεφαλής της Vogue περπατά προς το μέρος όπου κάθονταν η τηλεπερσόνα και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Αλλά αντί να ανταποδώσει τον χαιρετισμό της Κιμ, η Άννα Γουίντουρ επέλεξε να αγκαλιάσει την ηθοποιό του Sex and The City.

Η φαινομενικά παγωμένη συμπεριφορά της εκδότριας της Vogue προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, δεδομένου ότι η ίδια και η Κιμ φαίνεται να έχουν δημιουργήσει κάτι σαν φιλία τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η Κιμ είχε την τιμή να κάνει τρία εξώφυλλα μέχρι τώρα στη Vogue: δύο σόλο εμφανίσεις τον Μάρτιο του 2022 και τον Μάιο του 2019 και μία με τον τότε σύντροφό της Κάνιε Γουέστ τον Απρίλιο του 2014.

Σημειώνεται ότι η Γουίντουρ ήταν η πρώτη που εισήγαγε τους celebrities στα εξώφυλλα της Vogue, αλλάζοντας για πάντα τη σχέση της βιομηχανίας της μόδας με αυτή του Χόλιγουντ. Η απόφαση της να βάλει στο εξώφυλλο του περιοδικού την Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουεστ προκάλεσε μάλιστα πολλές αντιδράσεις. 

@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek ♬ son original - madamefigarofr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice