Η Blake Lively με μαγιό στην τέταρτη εγκυμοσύνη της
Blake Lively © Instagram / Blake Lively
Celebrities

Η εγκυμονούσα Blake Lively και οι φωτογραφίες με κοιλίτσα για να αποφύγει παπαράτσι

«Φρικάρεις εμένα και τα παιδιά μου»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Blake Lively: Οι φωτογραφίες από την τέταρτη εγκυμοσύνη ως απάντηση στους παπαράτσι που την έστησαν έξω από το σπίτι της. 

Πριν από λίγες ημέρες η Blake Lively έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η ηθοποιός περιμένει το τέταρτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον συνάδελφό της, Ryan Reynolds, και παρότι το ευτυχές γεγονός δεν είχε γίνει γνωστό, η εμφάνισή της στη 10η Ετήσια Σύνοδο Κορυφής Power Women του Forbes, έκανε τους παπαράτσι να αναζητούν ένα ακόμη φωτογραφικό κλικ, για να τροφοδοτήσουν τα lifestyle περιοδικά. 

Μετά το event, φωτογράφοι βρίσκονται έξω από το σπίτι της οικογένειας, προσδοκώντας ότι θα πετύχουν το ζεύγος σε κάποιο τρυφερό ενσταντανέ ή την Blake Lively να προτάσσει την κοιλιά της εν αναμονή του πελαργού.

Σήμερα, η Blake Lively, θέλοντας να βάλει τέλος στο κυνήγι των παπαράτσι, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στις οποίες όχι απλά διακρίνεται η εγκυμοσύνη της, αλλά η κοιλίτσα της βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες ποζάρει με ολόσωμο μαγιό, σε άλλες χαϊδεύει ξαπλωμένη την κοιλιά της, ενώ σε άλλες ποζάρει αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλιά της, δείχνοντας στους θαυμαστές της -αλλά και τους παπαράτσι- πόσο έχει φουσκώσει. 

Η ηθοποιός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους επιθυμούν να τραβήξουν φωτογραφία την ίδια, αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά της. «Ακολουθούν φωτογραφίες της εγκυμοσύνης μου στην πραγματική ζωή, οπότε οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μια φωτογραφία να με αφήσουν ήσυχη. Με φρικάρεις εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους άλλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό. Ευχαριστώ όσους κάνουν unfollow λογαριασμούς που δημοσιεύουν τα πρόσωπα παιδιών, αλλά και τα ΜΜΕ που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά». 

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την 7χρονη Τζέιμς, την 5χρονη Ινές και την 2χρονη Μπέτι. 


 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice