Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ημίγυμνη στους δρόμους του Μανχάταν
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ημίγυμνη στους δρόμους του Μανχάταν © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Έμιλι Ρατακόφσκι για την υπόθεση του Άνταμ Λεβίν: «Συνεχίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τα λάθη των ανδρών»

Ο frontman των Maroon 5 έχει κατηγορηθεί ότι είχε σε ανάρμοστες συζητήσεις με τρία μοντέλα του Instagram.

62224-137655.jpg
Newsroom |

Έμιλι Ρατακόφσκι για Άνταμ Λεβίν: «Συνεχίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τα λάθη των ανδρών».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να κατηγορούμε τις γυναίκες για τα λάθη των ανδρών, ειδικά όταν μιλάμε για γυναίκες 20 και κάτι ετών που έχουν να κάνουν με άνδρες σε θέσεις εξουσίας που είναι δύο φορές μεγαλύτεροι από αυτές», δήλωσε η Έμιλι Ρατακόφσκι σε ένα βίντεο στο TikTok το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς να απευθυνθεί ονομαστικά στον Λεβίν.

«Αν είσαι εσύ αυτός που βρίσκεται σε μια σχέση, είσαι αυτός που είναι υποχρεωμένος να είναι πιστός». Η Έμιλι Ρατακόφσκι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου νωρίτερα αυτό το μήνα λόγω φημολογούμενης απιστίας και πιστεύει ότι η ιδέα να κατηγορείται «η άλλη γυναίκα» είναι «σχεδιασμένη για να κρατάει τις γυναίκες χώρια».

@emrata #stitch with @sarasadmomfoster ♬ original sound - Emrata

Adam Levine: Μοντέλο του Instagram ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τον τραγουδιστή των Maroon 5 - Τα μηνύματα που έστελναν

Τη Δευτέρα το πρωί -μόλις τρεις ημέρες αφότου η σύζυγος του τραγουδιστή Άνταμ Λέβιν (Adam Levine), το τοπ μόντελ Μπεχάτι Πρίνσλου (Behati Prinsloo), επιβεβαίωσε την τρίτη της εγκυμοσύνη με μια φωτογραφία- το μοντέλο Sumner Stroh έριξε μια... βόμβα στο TikTok, καθώς ισχυρίζεται ότι ο Levine τη «χειραγώγησε» για να έχουν σχέση.

Η Stroh δήλωσε ότι τον Ιούνιο, μετά από μήνες που δεν μιλούσαν, ο Levine της έστειλε μήνυμα στο Instagram ρωτώντας την αν η Stroh είναι «εντάξει» σε περίπτωση που εκείνος δώσει το όνομά της στο μωρό που περιμένει να φέρει στον κόσμο η σύζυγός του(!). Ο 43χρονος frontman των Maroon 5 είναι παντρεμένος με τον πρώην μοντέλο της Victoria's Secret, Behati Prinsloo, από το 2014.

Η Sumner Stroh, δεν αποκάλυψε αρχικά το όνομα του τραγουδιστή και τον αποκάλεσε απλώς «άνδρα που είναι παντρεμένος με μοντέλο της Victoria's Secret». «Εκείνη την εποχή, ήμουν νέα, αφελής και, ειλικρινά, αισθάνομαι ότι με εκμεταλλεύτηκαν», είπε η 23χρονη στο βίντεο, χωρίς να αναφέρει λεπτομερώς πότε έλαβε χώρα η υποτιθέμενη σχέση. «Δεν ήμουν στο "προσκήνιο" όπως είμαι τώρα, οπότε σίγουρα χειραγωγήθηκα πολύ εύκολα».

Ωστόσο, η 23χρονη Stroh δήλωσε αποκλειστικά στο Page Six ότι η υποτιθέμενη σχέση έλαβε χώρα «πέρυσι», όταν «αποφοίτησε από το κολέγιο το 2021». Όταν ρωτήθηκε αν η υποτιθέμενη σχέση ήταν σεξουαλική, το μοντέλο υποστήριξε ότι εκείνη και ο Levine είχαν «σωματική» επαφή. «Δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και μήνες», πρόσθεσε επίσης.

Στο viral βίντεο, η Stroh αποκάλυψε τον Levine ως εραστή της, δημοσιεύοντας τα μηνύματα που υποτίθεται ότι της έστειλε ο τραγουδιστής. «Οι Maroon 5 είναι ουσιαστικά μουσική για ασανσέρ σε αυτό το σημείο, οπότε είμαι σίγουρη ότι ξέρετε ποιος είναι ο Adam Levine», είπε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice