H Emily Ratajkowski για το Blonde | "Φετιχοποιεί τον γυναικείο πόνο"
H Έμιλι Ρατακόφσκι © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Έμιλι Ρατακόφσκι κατά της ταινίας «Blonde» για τη Mέριλιν Μονρό

«Φετιχοποιεί τον γυναικείο πόνο»

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Έμιλι Ρατακόφσκι, το «Blonde» και ο γυναικείος πόνος - Η Μέριλιν Μονρό και η Νταϊάνα

H Έμιλι Ρατακόφσκι δεν έχει και την καλύτερη άποψη για τη νέα ταινία για την ζωή της Μέριλιν Μονρό «Blonde» τονίζοντας σε ένα βίντεό της στο TikTok ότι «φετιχοποιεί τον γυναικείο πόνο».

Το μοντέλο δεν είδε την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Άνα ντε Άρμας στον ρόλο της θρυλικής σταρ αλλά μοιράστηκε με τους fans της τις απόψεις της για την ταινία. «Δεν μου κάνει εντύπωση που ακούω ότι ακόμα μια ταινία φετιχοποιεί τον γυναικείο πόνο ακόμα και μέχρι θανάτου». 

@emrata

So done with the fetishization of female pain and suffering. Bitch Era 2022

♬ original sound - Emrata

Το «Blonde» έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου και παρουσιάζει μια εκδοχή της ιστορίας της ζωής της σταρ με με σκοπό να δείξει το δύσκολο ταξίδι της από τα παιδικά της χρόνια στη δόξα που γνώρισε στο Hollywood και τις δυσκολίες που οδήγησαν στον ξαφνικό θάνατό της σε ηλικία 36 ετών.
 
Με αφορμή την ταινία, η Ρατακόφσκι συνέκρινε το πώς τα media φέρονται στις γυναίκες στη σύγχρονη εποχή με το πώς φέρονταν και στην Μονρόε: «Δείτε την εμμονή για τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana» λέελι ακόμη προσθέτοντας πως υπάρχει μια εμμονή και για τις εκπομπές και σειρές με serial killers.

«Μπορώ να πω για τον εαυτό μου με σιγουριά πως έμαθα πως να φετιχοποιώ τον δικό μου πόνο στη ζωή ώστε να το νιώθω σαν κάτι στο οποίο είχα κλίση. Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο σέξι, σαν να είμαι ένα κορίτσι που θα τα έκανε χάλια», είπε και κατέληξε: «Ξέρετε τι θα ήταν δύσκολο να φετιχοποιηθεί; Ο θυμός. Οπότε έχω μια πρόταση. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να τσαντιζόμαστε λίγο παραπάνω».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice