Την πρώτη του εμφάνιση ως μοντέλο έκανε ο ράπερ Κάνιε Γουέστ, για τις ανάγκες της επίδειξης του διάσημου οίκου Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.
Ο Κάνιε Γουέστ με πυγμαχικό προστατευτικό στόματος Balenciaga στο Παρισινό Fashion Week © Edward Berthelot/GC Images
Celebrities

Η εμφάνιση - έκπληξη του Κάνιε Γουέστ στο σόου του Balenciaga στο Παρίσι (εικόνες, βίντεο)

Για πρώτη φορά μοντέλο ο διάσημος ράπερ - Πασαρέλα βουτηγμένη στις λάσπες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ντεμπούτο ως μοντέλο για τον ράπερ Κάνιε Γουέστ - Η επίδειξη του οίκου Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά προκειμένου το κοινό της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού να συνειδητοποιήσει ότι μόλις αντίκρισε τον Κάνιε Γουέστ να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως μοντέλο στην πασαρέλα.

Με τη μαύρη κουκούλα του τραβηγμένη πάνω από ένα καπέλο μπέιζμπολ της Balenciaga, ένας από τους πιο επιδραστικούς μουσικούς της γενιάς του μόλις είχε προσθέσει το μόντελινγκ σε ένα πλούσιο βιογραφικό, που περιλαμβάνει 21 βραβεία Grammy, συλλογές μόδας και συνεργασίες από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη, έναν μακροχρόνιο ρόλο στο ριάλιτι σόου της οικογένειας Καρντάσιαν και μια παραλίγο απόπειρα υποψηφιότητας για τον Λευκό Οίκο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Guardian, ο διάσημος ράπερ που πλέον χρησιμοποιεί το προσωνύμιο «Ye» μπορεί να επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, με τις φήμες να λένε ότι ενδέχεται να παρουσιάσει και το δικό του brand, Yeezy. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ο οίκος Balenciaga συγκαταλέγεται στα πλέον συναρπαστικά brands πολυτελείας στον κόσμο, δίνοντας σταθερά έναν ανατρεπτικό τόνο στις επιδείξεις και τις συλλογές του.

Ακόμη και έτσι, λίγοι περίμεναν να δουν τον Κάνιε Γουέστ να ανοίγει το σόου του Balenciaga για τη σεζόν 2023. Στην πρώτη του εμφάνιση στην πασαρέλα, ο Γουέστ εμφανίστηκε στην πασαρέλα, (τον ρόλο της οποίας εκπλήρωσε ένας πραγματικός λάκκος με λάσπες γεμάτος λακκούβες),  με μαύρο λουκ από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με δερμάτινο παντελόνι, ένα ογκώδες μπουφάν με πολλές τσέπες και ένα καπέλο μπέιζμπολ που κρυφοκοιτάζει κάτω από μια κουκούλα.

Στις σημειώσεις της επίδειξης ο Γεωργιανός creative director του οίκου, Ντέμνα Γβασάλια εξήγησε ότι το λασπωμένο σκηνικό ήταν «μια μεταφορά για να ψάχνεις για την αλήθεια και να είσαι προσγειωμένος».

Balenciaga Summer 23 Collection

«Αποφάσισα να μην εξηγώ πλέον τις συλλογές μου λεκτικά, αλλά να εκφράζω την κατάσταση του μυαλού μου», ανέφερε ο σχεδιαστής του οίκου Balenciaga.

«Μισώ τα κουτιά και μισώ τις ταμπέλες. Ο ατομικισμός στη μόδα υποβαθμίζεται σε ψευδοτάσεις που υπαγορεύονται από μια ανάρτηση σε στόρις ορισμένων διασημοτήτων της στιγμής», κατέληξε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice