Το εκκεντρικό fashion show του Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι
Το εκκεντρικό fashion show του Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι - Μοντέλα έκαναν πασαρέλα στις λάσπες © Instagram
Fashion

Μοντέλα στις λάσπες: Η «βρόμικη» πασαρέλα του Balenciaga στο Παρίσι (εικόνες, βίντεο)

Ο συμβολισμός πίσω από το show στην Εβδομάδα Μόδας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Balenciaga: Η λασπωμένη πασαρέλα και το άνοιγμα του fashion show από τον Κάνιε Γουέστ - Η επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Μία διαφορετική πασαρέλα ετοίμασε για τους θεατές - λάτρεις της μόδας ο οίκος Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Τα μοντέλα περπάτησαν σε έναν διάδρομο περιτριγυρισμένο από λάσπη για να παρουσιάσουν την κολεξιόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023. 

Τα βίντεο από την επίδειξη μόδας έγιναν γρήγορα viral στα social media, με τους χρήστες να εκφράσουν τις απόψεις τους, που πολλές φορές ήταν αντικρουόμενες. Ο Balenciaga μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο έδειχνε τον Κάνιε Γουέστ να φοράει ένα μεγάλο σακάκι flak, δερμάτινο παντελόνι και ένα καπέλο του μπέιζμπολ με κουκούλα. 

Ο Denma Gvasalia, ο δημιουργικός διευθύντης της Balenciaga, εξήγησε σε δηλώσεις του ότι η παράσταση ήταν μια «μεταφορά για το σκάψιμο για την αλήθεια και το να είσαι προσγειωμένος». Σε μια δήλωση, είπε ότι «ο ατομικισμός στη μόδα υποβαθμίζεται σε ψευδο-τάσεις που υπαγορεύονται από μια ανάρτηση σε ιστορίες ορισμένων διασημοτήτων της στιγμής... Η μόδα στην καλύτερη περίπτωση δεν χρειάζεται μια ιστορία για να πουληθεί σε κάποιον... Η μόδα είναι μια εικαστική τέχνη και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να τη δούμε μέσα από τα μάτια κάποιου. Είτε σου αρέσει είτε όχι», είπε. 

Το «The Mud Show» προκάλεσε αίσθηση, ωστόσο, έμεινε πιστό στον εκκεντρικό χαρακτήρα των επιδείξεων του οίκου. 

Δείτε το The Mud Show

Balenciaga Summer 23 Collection

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice