Ο Κάνιε Γουέστ συγκρίνει την Κιμ Καρντάσιαν… με τη βασίλισσα Ελισάβετ
Ο Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν © ΕPA Pool
Celebrities

Ο Κάνιε Γουέστ συμπάσχει με τους Βρετανούς: «Λονδίνο ξέρω πώς νιώθεις, έχασα κι εγώ τη βασίλισσά μου»

Άλλη μια δημόσια εκδήλωση αγάπης προς την πρώην σύζυγο του Κιμ Καρντάσιαν

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Κάνιε Γουέστ συγκρίνει την Κιμ Καρντάσιαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο Κάνιε Γουέστ σε ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Κυριακής, συγκρίνει εμμέσως πλην σαφώς την πρώην του με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', γράφοντας: «Λονδίνο ξέρω πώς νιώθεις, έχασα κι εγώ τη βασίλισσά μου».

Η Καρντάσιαν χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της, Πιτ Ντέιβιντσον, και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι o πρώην άντρας της κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί ξανά στο πλευρό της, πηγές όμως από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας αναφέρουν, πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Αφού η Κιμ χώρισε με τον κωμικό ηθοποιό, ο ράπερ φαίνεται πως «ηρέμησε» και τώρα, της ζητάει δημόσια συγγνώμη για το άγχος που της προκάλεσε. Άλλωστε, εκείνη του είχε ζητήσει πολλές φορές να σταματήσει τις επιθέσεις στον Ντέιβιντσον, τονίζοντάς του πως δημιουργεί ένα επικίνδυνο περιβάλλον τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά τους.

«Αυτή είναι η μητέρα των παιδιών μου και θέλω να της ζητήσω συγγνώμη για το άγχος και την απογοήτευση που της προκάλεσα. Ο Θεός με καλεί να γίνω πιο δυνατός» είπε ο Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ενώ πρόσθεσε πως: «Ωστόσο, υπάρχει και κάποιος άλλος που δεν θα έπρεπε να προκαλεί τέτοιες αγχωτικές καταστάσεις».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice