Η Κάρα Ντελεβίν εμφανίστηκε πρώτη φορά δημόσια μετά τις φήμες για την υγεία της
Κάρα Ντελεβίν / © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Celebrities

Η Cara Delevingne εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια μετά τις φήμες για την υγεία της

Το «παρών» στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Κάρα Ντελεβίν εμφανίστηκε πρώτη φορά δημόσια μετά τις ανησυχητικές εικόνες στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Την πρώτη της εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της έκανε η Κάρα Ντελεβίν. Το μοντέλο και ακτιβίστρια εθεάθη στο Παρίσι και ήταν παρούσα στο πάρτι για την παρουσίαση της συλλογής «Cara Loves Karl» κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.

Πριν λίγες ημέρες στην αντίστοιχη εκδήλωση στη Νέα Υόρκη δεν παρευρέθηκε και μάλιστα κυκλοφόρησε βίντεο από το αεροδρόμιο προκαλώντας την έντονη ανησυχία για την κατάστασή της. 

Η Cara Delevingne φαινόταν εξαθλιωμένη, χωρίς παπούτσια και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Βρισκόταν σε υπερένταση, περπατούσε ασταμάτητα μόνο με τις κάλτσες της, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έπεσε ξανά από τα χέρια.

Οι φήμες για την κακή κατάσταση του μοντέλου ενισχύθηκαν όταν η καλή της φίλη, Margot Robbie, εθεάθη να φεύγει από το σπίτι της κλαίγοντας.τις εικόνες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη Daily Mail, η ηθοποιός φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της, αφού έβγαινε από το σπίτι του μοντέλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αδελφή της Κάρα Ντελεβίν, Πόπη, έφτασε επίσης στο σημείο, επισκέφτηκε την αδερφή της και έφυγε λίγες ώρες αργότερα.

Η Cara Delevingne συνεργάζεται με τον οίκο Λάγκερφελντ σε μια συλλογή από βιώσιμα υλικά. Στην εκδήλωση φόρεσε ένα oversized σακάκι σμόκιν με μια ζώνη που έγραφε το όνομα του εμβληματικού σχεδιαστή περασμένη γύρω από το λαιμό της και μία αντίστοιχη στη μέση της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή με ψηλές καστόρινες μαύρες μπότες.

Σημειώνετια ότι η εντυπωσιακή συλλογή παρουσιάστηκε στις 8 Σεπτεμβρίου γιορτάζοντας τη φιλία του Λάγκερφελντ με το μοντέλο καθώς και την κοινή τους φιλοσοφία. « Πιστεύω ότι [ο Kαρλ] θα ήταν πραγματικά περήφανος για αυτό που δημιουργήσαμε και για τον τρόπο που το δημιουργήσαμε - χωρίς να ορίζουμε ποιος πρέπει να φοράει τα κομμάτια», δήλωσε μεταξύ άλλων η Delevingne.

Νωρίτερα στην προσωπική της σελίδα στο Instagram μοιράστηκε μία άλλη ξεχωριστή εμφάνιση από τη συλλογή. Φόρεσε ένα κομψό μαύρο σακάκι με ασορτί παντελόνι και μυτερές κλασσικές γόβες, γράφοντας στη λεζάντα: «Cara karl».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice