Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: Δύο νέα βιβλία βγάζουν άπλυτα στη φόρα
© EPA/STR
Celebrities

Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: Δύο νέα βιβλία βγάζουν άπλυτα στη φόρα

Η «εξάντληση» της βασίλισσας, η «ανακούφιση» του Ουίλιαμ, οι οικονομικές απαιτήσεις της Μέγκαν Μαρκλ

Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: Ποιες λεπτομέρειες αποκαλύπτουν δύο νέα βιβλία που πρόκειται να κυκλοφορήσουν.

Με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Η καλύτερη στιγμή επομένως για να κυκλοφορήσουν βιβλία που την αφορούν. Δύο νέες εκδόσεις αποκαλύπτουν μικρές ή μεγάλες στιγμές και κουτσομπολιά από τη ζωή πίσω από τα τείχη του παλατιού. Οι τίτλοι τους The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown της βασιλογνώστριας Katie Nicholl και Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown του Μπάκιγχαμ έξπερτ Valentine Low.

Οι 6 πιο τζούσι (ζουμερές ντε) λεπτομέρειες που μαθαίνουμε από τις σελίδες των βιβλίων:

01. Η βασίλισσα Ελισάβετ δήλωνε «εξαντλημένη» από την αποστασία του Χάρι και της Μέγκαν. Την είχαν πρήξει τόσο τη συχωρεμένη με τα καμώματά τους, που αγανάκτησε και δήλωσε σε στενό της φίλο: «Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει και δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο».

02. Γουίλιαμ και Κέιτ ένιωσαν «ανακούφιση» όταν ο Χάρι πήρε το καπελάκι του και τη Μέγκαν και έφυγαν για Αμερική, καθώς η ατμόσφαιρα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια ήταν εξαιρετικά τεταμένη. «Το δράμα έλαβε τέλος» είναι η φράση που αναφέρεται στο βιβλίο της Νίκολ. 

03. Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να πληρωθεί για την πρώτη της βασιλική περιοδεία το 2018. Η αλήθεια ήταν ότι εκείνο το ταξίδι ήταν εξαντλητικό. Χάρι και Μέγκαν επισκέφτηκαν την Αυστραλία, τα Φίτζι, την Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία. Το πρόγραμμά τους προέβλεπε 76 συναντήσεις σε 16 μέρες. Η Μέγκαν δεν κατάλαβε ποτέ, λέει το δεύτερο βιβλίο, τι νόημα είχαν όλες αυτές οι χειραψίες και όλη αυτή η κούραση. «Δεν πιστεύω ότι το κάνω αυτό χωρίς να πληρώνομαι» λέγεται ότι εκστόμισε. 

04. Η Μέγκαν φερόταν άσχημα στους βοηθούς της, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τη συμπεριφορά της «απαράδεκτη». Μάλιστα τα μέλη του προσωπικού του Χάρι και της Μέγκαν αποκαλούσαν τους εαυτούς τους «Λέσχη Επιζώντων των Σάσσεξ» λόγω των δύσκολων εργασιακών σχέσεων με το ζευγάρι. 

05. Ο πρίγκιπας Χάρι πίστευε ότι θα ήταν «ασήμαντος» όταν ο πρίγκιπας Τζορτζ θα έκλεινε τα 18. Συνέκρινε τον εαυτό του με τον θείο του, πρίγκιπα Άντριου, από τον οποίο αφαιρέθηκαν όλοι οι βασιλικοί τίτλοι (φυσικά όχι άδικα, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη). 

06. Η Καμίλα κάνει ό,τι θέλει τον Κάρολο. Ακούει τις ιδέες του, τον επηρεάζει τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice