Η Άζια Αρτζέντο απαντά με ένα T-Shirt για τα τελευταία μηνύματα με τον Άντονι Μπουρντέν
Η Άζια Αρτζέντο και ο Άντονι Μπουρντέν © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Άζια Αρτζέντο με αφορμή τη βιογραφία Μπουρντέν: Σταματήστε να μου τα...σπάτε

To ίδιο μήνυμα φέρεται να έστειλε και στον σεφ πριν αυτοκτονήσει

62224-137655.jpg
Newsroom |

 Η Άζια Αρτζέντο απαντά για τα τελευταία μηνύματα με τον Άντονι Μπουρντέν.

Η Άζια Αρτζέντο ηθοποιός και πρώην σύντροφος του γνωστού σεφ Άντονι Μπουρντέν δημοσίευσε -και αργότερα διέγραψε- μια φωτογραφία της με τη λεζάντα «STOP BUSTING MY BALLS» (Σταματήστε να μου τα σπάτε) στο Instagram παραθέτοντας το τελευταίο γραπτό μήνυμα που φέρεται να έστειλε στον τότε φίλο της Bourdain πριν από την αυτοκτονία του στις 8 Ιουνίου 2018.

asia-argento

Το ίδιο μήνυμα φέρεται να έστειλε στον διάσημο σεφ και σύντροφό της το βράδυ πριν πεθάνει, σύμφωνα με το βιβλίο «Down and Out in Paradise» του Τσαρλς Λίρσεν, που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου.

Ο Μπουρντέν έβαλε τέλος στη ζωή του σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Γαλλία τον Ιούνιο του 2018, ενώ βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα της εκπομπής του CNN, Parts Unknown, με την αυτοκτονία του να συγκλονίζει οικογένεια, φίλους αλλά και τους θαυμαστές του.

 Εκείνη την περίοδο ο Μπουρντέν ήταν, επίσης, «απελπιστικά» ερωτευμένος με την Άζια Αρτζέντο, η οποία μόλις τον είχε εγκαταλείψει μετά από έναν καβγά με αφορμή τις τρυφερές φωτογραφίες της με έναν Γάλλο δημοσιογράφο στη Ρώμη.

Σε ένα μήνυμα προς την πρώην σύζυγό του, Οτάβια Μπούσια-Μπουρντέν, ο σεφ λίγο καιρό πριν αυτοκτονήσει φέρεται να παραπονιέται έντονα: «Μισώ και εγώ τους θαυμαστές μου. Μισώ το να είμαι διάσημος. Μισώ τη δουλειά μου. Είμαι μόνος και ζω σε συνεχή αβεβαιότητα».

Το βιβλίο περιλαμβάνει, SMS, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ιστορικό αναζήτησης του υπολογιστή του Μπουρντέν, τα οποία αποκαλύπτουν την εμμονή του με την Αρτζέντο.

Στον λογαριασμό του στο Instagram o Άντονι Μπουρντέν ανέβαζε συχνά φωτογραφίες με την Αρτζέντο. Μάλιστα στις λεζάντες που συνόδευε τις φωτογραφίες δεν δίσταζε να εκφράζει δημοσίως τον έρωτά του. «Απλά μια τέλεια μέρα που με έκανες να ξεχάσω τον εαυτό μου», είχε γράψει τον Απρίλιο του 2018, μόλις δύο μήνες πριν αυτοκτονήσει.

Η βιογραφία ισχυρίζεται ότι η Αρτζέντο ζήλευε πολύ και «έγινε τόσο ελεγκτική που εξέταζε τους λογαριασμούς του Μπουρτνέν και της συζύγου του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεσπώντας όταν έβλεπε εικόνες με την οικογένειά του».

«Δεν ήθελες να βάλω μια φωτογραφία που είχες εσύ μέσα γιατί η Άζια θα φρίκαρε και έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν θα αλλάξει σύντομα. Έχω κουραστεί να προσποιούμαι ότι δεν σε ξέρω. Ή ότι δεν βρισκόμαστε ποτέ στο ίδιο μέρος», του είχε πει η Μπούσια Μπουρντέν.

Εκείνος απάντησε: «Σε καταλαβαίνω. Αλλά ήμουν ειλικρινής. Η κατάσταση με τους παπαράτσι είναι φρικτή. Από τότε που σας άφησα, όμως, έχει φρικάρει».

Η Αρτζέντο τελικά τον χώρισε, επικαλούμενη την «κτητικότητά» του απέναντί της, την ώρα που ο Μπουρντέν είχε μείνει συντετριμμένος από τις φωτογραφίες της Ιταλίδας ηθοποιού να χορεύει με τον δημοσιογράφο Hugo Clement στο λόμπι του Hotel de Russie στη Ρώμη, όπου εκείνη και ο Μπουρντέν μοιράζονταν ιδιαίτερες αναμνήσεις.

Το βιβλίο αποκαλύπτει ότι αναζήτησε το όνομά της στο διαδίκτυο «εκατοντάδες» φορές στη συνέχεια.

Στην τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπουρντέν της έστειλε: «Είμαι εντάξει. Δεν είμαι κακεντρεχής. Δεν ζηλεύω που ήσουν με άλλον άνδρα. Δεν μου ανήκεις. Είσαι ελεύθερη. Όπως είπα. Όπως υποσχέθηκα. Όπως πραγματικά εννοούσα. Αλλά ήσουν απρόσεκτη. Ήσουν απερίσκεπτη με την καρδιά μου. Με τη ζωή μου».

Η Αρτζέντο απάντησε «Δεν το αντέχω αυτό». Εκείνος στη συνέχεια τη ρώτησε: «Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;». Εκείνη του απάντησε: «Σταμάτα να μου σπας τ’ @@@». Ο Μπουρντέν απάντησε: «Εντάξει» και αυτοκτόνησε λίγες ώρες αργότερα…

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice