Britney Spears
© EPA/ NINA PROMMER
Celebrities

Η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς της ζητάει συγγνώμη - «Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου»

«Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η δημόσια συγγνώμη της μητέρας της - Η χάρη που της ζήτησε

Συγγνώμη ζήτησε η μητέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από την κόρη της με δημόσιο μήνυμά της. Η Λιν Σπίαρς απολογήθηκε στην Μπρίτνεϊ για τον πόνο που υπέστη η γνωστή σταρ καθ' όληη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας, στην οποία την είχε επιβάλει ο πατέρας της.

«Λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου. Λυπάμαι εδώ και χρόνια. Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις. Μπρίτνε, βαθιά μέσα σου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και μου λείπεις. Ζητώ συγγνώμη για οτιδήποτε σε πλήγωσε», της έγραψε η Λιν Σπίαρς.

spears

Ακολούθως, την παρακάλεσε να την «ξεμπλοκάρει» στα social media, ώστε να μιλήσουν αυτοπροσώπως. Μάλιστα, άτομο από τον κύκλο της μητέρας της σταρ δήλωσε πως ο Λιν «προσπαθούσε, προσπαθεί και θα προσπαθεί να έρθει σε επαφή» με την κόρη της, έστω μέσω τηλεφώνου και νιώθει «αβοήθητη». «Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να καταφύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», εξηγεί.

Στο ποστ που σχολίασε η Λιν Σπίαρς, η Μπρίτνεϊ έγραψε ότι τα μέλη της οικογένειάς της «δεν έχουν καμία επίγνωση και πραγματικά πιστεύουν στο μυαλό τους ότι δεν έχουν κάνει τίποτα κακό» σχετικά με την κηδεμονία της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice