Ακόμη, δημοσίευμα του RadarOnline, αναφέρει ότι Ζιζέλ και Μπρέιντι είχαν προβλήματα γάμου εδώ και αρκετούς μήνες και οι πηγές που επικαλούνται θέλουν την 13χρονη κοινή πορεία του ζευγαριού να έχει επισκιαστεί από «εκρηκτικούς καβγάδες», οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται.
Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι © Getty Images/Ideal Imagea
Celebrities

Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι φέρονται να προσέλαβαν δικηγόρους για το διαζύγιο τους

Eπίδικο η τεράστια περιουσία τους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Οριστικό τέλος στον γάμο τους - Προσέλαβαν δικηγόρους για το διαζύγιο

Ο θρύλος του football Τομ Μπρέιντι και το σουπερ μόντέλ Ζιζέλ  φαίνεται να οδεύουν προς το τέλος του γάμου τους. Και οι δύο έχουν προσλάβει δικηγόρους για το διαζύγιό του όπως αναφέρουν οι πηγές του Page Six.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, το ζευγάρι ζει χωριστά τους τελευταίους δύο μήνες μετά από έναν καυγά – και τώρα φαίνεται ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μοιράσουν την περιουσία τους, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπρέιντι και τα τρία παιδιά του, η 9χρονη Βίβιαν, ο 12χρονος Μπέντζαμιν και ο 15χρονος Τζον - Έντουαρντ, έφυγαν από την έπαυλη και κατευθύνθηκαν στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι.

Ακόμη, δημοσίευμα του RadarOnline, αναφέρει ότι Ζιζέλ και Μπρέιντι είχαν προβλήματα γάμου εδώ και αρκετούς μήνες και οι πηγές που επικαλούνται θέλουν την 13χρονη κοινή πορεία του ζευγαριού να έχει επισκιαστεί από «εκρηκτικούς καβγάδες», οι οποίοι ολοένα και αυξάνονται.

«Ποτέ δεν πίστευα πραγματικά ότι αυτός ο καυγάς θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι έτσι», λέει μια πηγή. «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και εξετάζουν τι θα συνεπάγεται ένας χωρισμός, ποιος παίρνει τι και ποια θα είναι τα οικονομικά».

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Elle η Ζιζέλ είχε μιλήσει για τη σχέση τους, αναφέροντας πως πρόσφατα μετακόμισε στη Βοστώνη για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Ωστόσο δίστασε να δώσει απαντήσεις στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», είπε στο περιοδικό.

Ο Τομ Μπρέιντι μετά το πέρας της σεζόν 2021 - 2022 είχε ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί, με τη Ζιζέλ να δηλώνει χαρούμενη που επιτέλους ο σύζυγός της θα ασχοληθεί περισσότερο με την οικογένεια του και τα παιδιά του, τον 14χρονο Μπένι και την 9χρονη Βίβιαν. Ο Μπρέιντι έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Τζακ με την πρώην σύζυγό του Μπρίτζετ Μοϊνάχαν. Ωστόσο ο θρύλος του NFL απόφασισε να επιστρέψει για μια ακόμα σεζόν στο σπόρ. 

Από το 2021 έως το 2022, η εκτιμώμενη συνολική καθαρή αξία του Μπρέιντι διογκώθηκε από 180 εκατομμύρια δολάρια σε 250 εκατομμύρια δολάρια. Τον Μάιο, το Forbes ανέφερε ότι είναι πλέον ο ένατος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, με διαφημιστικές συμφωνίες που περιλαμβάνουν τις Under Armour, Sam Adams, Foot Locker και Tag Heuer.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice