Κάνιε Γουέστ - Κλόε Καρντάσιαν: Ξέσπασε διαδικτυακός «πόλεμος» ανάμεσά τους
Κάνιε Γουέστ - Κλόε Καρντάσιαν © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Πόλεμος στο διαδίκτυο ανάμεσα σε Κλόε Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

Με αφορμή το Βlack Lives Matter και τα παιδιά του με την Κιμ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κάνιε Γουέστ - Κλόε Καρντάσιαν: Διαδικτυακή ανταλλαγή πυρών ανάμεσά τους - Οι αναρτήσεις

Ο Κάνιε Γουέστ ξεκίνησε τη διαμάχη έμμεσως πλην σαφώς με την αδελφή της πρώην συζύγου με μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση στο Instagram που έμπλεκε το κίνημα «Black Lives Matter» και τα παιδιά του. Ο Ye αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερό του μήνυμα υποστηρίζοντας ότι η Κιμ διοργάνωσε ένα «μυστικό» πάρτι γενεθλίων για την κόρη τους, Σικάγο, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ye (@kanyewest)

Η Κλόε Καρντάσιαν απάντησε με ένα πιο «ευγενικό» ύφος, υποστηρίζοντας ότι δεν ήθελε να εμπλακεί σε όλο αυτό.

«Ye, σε αγαπώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό στα social media, αλλά εσύ το φέρνεις συνέχεια εδώ», έγραψε η Κλόε για να συνεχίσει σε πιο αυστηρό ύφος: «Είσαι ο πατέρας των ανιψιών και των ανιψιών μου και προσπαθώ να είμαι ευγενική, αλλά σε παρακαλώ σταμάτησε να καταστρέφεις την Κίμπερλι και να χρησιμοποιείς την οικογένειά μας όταν θέλεις να παρεκτραπείς. Πάλι με την αφήγηση των γενεθλίων. Αρκετά πια. Όλοι γνωρίζουμε την αλήθεια και κατά τη γνώμη μου, όλοι έχουν κουραστεί από αυτό. Όπως έχεις επισημάνει και εσύ ο ίδιος, εκείνη είναι αυτή που φροντίζει τα παιδιά σας το 80% του χρόνου. Σε παρακαλώ, άφησε την ίδια και την οικογένειά της έξω από αυτό, ώστε τα παιδιά να μεγαλώσουν ειρηνικά. Προέρχομαι από ένα μέρος αγάπης και είμαι ευτυχής να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση κατ' ιδίαν, αν το επιθυμείς», έγραψε η Κλόε.«Λέτε ψέματα και είστε ψεύτες. Ουσιαστικά απαγάγατε τη Σικάγο στα γενέθλιά της για να θυμάται ότι ο πατέρας της δεν ήταν εκεί», έγραψε ο Κάνιε με κεφαλαία γράμματα στην απάντησή του.

«Λέτε ψέματα και είστε ψεύτες. Ουσιαστικά απαγάγατε τη Σικάγο στα γενέθλιά της για να θυμάται ότι ο πατέρας της δεν ήταν εκεί», έγραψε ο Κάνιε με κεφαλαία γράμματα στην απάντησή του.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice