Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε ότι χρεώνει 150.000 δολάρια την προπόνηση στο γυμναστήριό του, με στόχο να συγκεντρώσει δωρεές για φιλανθρωπική οργάνωση.
Ο διάσημος ηθοποιός Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ βοηθά παιδιά σε όλες τις ΗΠΑ μέσω φιλανθρωπικών προγραμμάτων © Instagram / Schwarzenegger
Celebrities

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο ακριβότερος personal training του κόσμου - $150.000 η συνεδρία (βίντεο)

Ο διάσημος ηθοποιός μαζεύει τα χρήματα για καλό σκοπό

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε ότι χρεώνει 150.000 δολάρια την προπόνηση στο γυμναστήριό του, με στόχο να συγκεντρώσει δωρεές για φιλανθρωπική οργάνωση.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είναι πιθανά πλέον ο πιο ακριβός personal trainer του κόσμου, καθώς την Κυριακή δούλεψε με δύο γκρουπ, καθένα από τα οποία πλήρωσε από 150.000 δολάρια για μια συνεδρία με τον χολιγουντιανό «Εξολοθρευτή».

Ο 75χρονος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια χρεώνει ωστόσο το σημαντικό ποσό για καλό σκοπό, καθώς προσφέρει τα έσοδα σε οργάνωση προστασίας παιδιών.

Το φιλανθρωπικό κάλεσμά του είχε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς συγκέντρωσε με άνεση εκατομμύρια δολάρια. Σε ανάρτησή του στο Instagram, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ανέφερε:

«Συγκεντρώσαμε πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια χθες το βράδυ για το @afterschoolallstars. Ευχαριστούμε όλους τους δωρητές μας. Ξεκίνησα αυτό το πρόγραμμα με ένα όραμα να κρατάω τα παιδιά ασφαλή και να μεγαλώνουν».

Ο «Άρνι» βρισκόταν στο γυμναστήριο «Gold's Gym» στο Βένις, το οποίο έκανε ο ίδιος παγκοσμίως γνωστό, και διοργάνωσε με σημαντική επιτυχία τη φιλανθρωπική δημοπρασία στο σπίτι του το Σάββατο το βράδυ.

Ο Μόρις Φλάνκμπαουμ από τη Φλόριντα και η οικογένειά του προσέφεραν 150 χιλιάδες δολάρια για να απολαύσουν μια καλή προπόνηση υπό την εποπτεία του Σβαρτσενέγκερ. Ο Μόρις και οι γιοι του έλαβαν υποδείξεις από τον «Εξολοθρευτή», καθώς πλήθος σχηματίστηκε για να παρακολουθήσει. Ένας άλλος νικητής της δημοπρασίας των 150.000 δολαρίων ήταν επίσης εκεί, προκειμένου να γυμναστεί με τον Σβαρτσενέγκερ.

Η φιλανθρωπική οργάνωση After School All-Stars είναι δημιουργία του ίδιου του Σβαρτσενέγκερ. Συστάθηκε πριν από 30 χρόνια για να ωφελήσει τους μαθητές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρέχει προγράμματα μετά το σχολείο και άσκηση για 100.000 παιδιά σε 60 πόλεις.

Η τελευταία του πράξη αγαθοεργίας εξασφάλισε στον οργανισμό 5,2 εκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 1,75 εκατομμύρια προήλθαν από τη δημοπρασία. Εκτός τις προπονήσεις, ο κινηματογραφικός σταρ δημοπρατούσε ρούχα, υγραντήρες, έργα τέχνης και μια βόλτα με το τανκ του.

Οι επισκέπτες πλήρωσαν 50.000 δολάρια έκαστος για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Οι Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντάνι Ντε Βίτο, Ντολφ Λούντγκερ, καθώς και οι ηθοποιοί της νέας εκπομπής του Σβαρτσενέγκερ στο Netflix, «FUBAR», εμφανίστηκαν όλοι.

(Με πληροφορίες από το ΤΜΖ)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice