Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δηλώνει bisexual μέσω ενός πράσινου βελούδινου καναπέ
H Έμιλι Ραταϊκόφσκι © EPA
Celebrities

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δηλώνει bisexual μέσω ενός πράσινου βελούδινου καναπέ

Το υπονοούμενο που άφησε στο Tik Tok

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Έμιλι Ραταϊκόφσκι για τη σεξουαλικότητά της: Το βίντεο στο Tik Tok με τον πράσινο βελούδινο καναπέ. 

Έμμεση απάντηση για τη σεξουαλικότητά της έδωσε με ένα βίντε στο Τικ Τοκ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Το 31χρονο μοντέλο χρησιμοποίησε ένα βίντεο που ρωτούσε όσους «ταυτίζονται ως bisexual» εάν έχουν «έναν πράσινο βελούδινο καναπέ».

Μόλις γίνεται η αναφορά στο βίντεο: «Εάν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ως bisexual, έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;», η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κοιτάζει πονηρά την κάμερα και χωρίς να πει τίποτα στρέφει το κινητό της δίπλα της και δείχνει τον δικό της καναπέ, που είναι πράσινος.

Η ανάρτησή της αμέσως έγινε viral, ενώ στα σχόλια έγιαναν αναφορές για το πλήθος των διασημοτήτων που πρόσφατα υπαινίχθηκαν ότι ανήκουν στην κοινότητα LGBTQA, όπως η Μαντόνα, ενόψει της εθνικής ημέρας Coming Out στις 11 Οκτωβρίου.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατέθεσε στις αρχές Σεπτεμβρίου αίτηση διαζυγίου από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, κατηγορώντας τον για απιστία, ενώ το τελευταίο διάστημα, τα δημοσιεύματα τη θέλουν να «περνά πολύ χρόνο» με τον Μπραντ Πιτ.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Το #MeToo δεν άλλαξε κάτι, απλά οι άνδρες πλέον φοβούνται

Πριν τρεις ημέρες, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μίλησε δημοσίως και για το #metoo. Aνάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο αναρωτιέται εάν οι άνδρες τελικά, άλλαξαν μετά το ξέσπασμα του κινήματος. Όπως σημειώνει, «τίποτα δεν έχει αλλάξει. Το #metoo δεν έχει αλλάξει τα πράγματα στον κόσμο, ούτε η cancel culture άλλαξε τα πράγματα».

Και προσθέτει: «Το μόνο αποτέλεσμα είναι άνδρες που φοβούνται τις συνέπειες και όχι άνδρες που βλέπουν τα λάθη τους και τα κατανοούν».

Στη συνέχεια, έδωσε στους διαδικτυακούς φίλους της ένα παράδειγμα σχετικό με τη μητρότητα. «Ως γονιός, μπορώ να σου πω πως είναι άλλο πράγμα να μάθεις στο παιδί σου να μην χτυπάει άλλα παιδιά και άλλο να του μάθεις να μην τα χτυπάει, γιατί φοβάται το τάιμ άουτ. Δεν θέλετε να χτυπήσει κάποιο άλλο παιδί, επειδή έχει ενσυναίσθηση κι επειδή κατάλαβε ότι το να πληγώνει δεν είναι ωραίο. Επειδή κατανοεί πως θα βλάψει αυτά τα παιδιά και δεν το θέλει».

Κλείνοντας, η ίδια δήλωσε πως «ο κόσμος μετά το #metoo δεν διαφέρει κατά πολύ από πριν. Απλά υπάρχουν πιο πολλοί «μάγκες» που φοβούνται να μην πιαστούν. Νομίζω ότι απλώς φοβούνται τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν καταλαβαίνουν ουσιαστικά τον λόγο που πρέπει να αλλάξουν τις ενέργειές τους. Άρα, αυτό δεν είναι πρόοδος».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice