Νέα συλλογή εσωρούχων και μαγιό με λεοπάρ τυπώματα λανσάρει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Το προωθητικό βίντεο της καμπάνιας γίνεται viral στο Instagram.
Το ταλέντο της στον σχεδιασμό ρούχων αποδεικνύει μέσα από μια νέα σειρά η Έμιλι Ραταϊκόφσκι © Instagram / Emily Ratajkowski
Celebrities

Από τον πράσινο βελούδινο καναπέ στα λεοπάρ εσώρουχα η Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Το 31χρονο μοντέλο ποζάρει με την καινούργια σειρά στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Νέα συλλογή εσωρούχων και μαγιό με λεοπάρ τυπώματα λανσάρει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι - Το προωθητικό βίντεο της καμπάνιας γίνεται viral στο Instagram.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή για τη σειρά εσωρούχων και μαγιό της Inamorata, εταιρίας για την οποία σχεδιάζει η ίδια.

Η 31χρονη μελαχρινή σταρ της βιομηχανίας μόδας ποζάρει σε νέες φωτογραφίες, που μοιράστηκε στο Instagram την Τρίτη.

Στις λήψεις που αναρτήθηκαν στο Instagram, η Έμιλι Ραταϊκόσφκι φορά τα νέα εσώρουχα με λεοπάρ στάμπα, σε μια σειρά που περιλαμβάνει σουτιέν, εσώρουχο και φόρεμα.

«Λεοπάρ», όλα τα νέα στιλ, ανέφερε η δημοσίευσή της, η οποία συνοδευόταν από λεοπάρ εικονίδιο emoji.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Η Ραταϊκόφσκι φημολογείται ότι βγαίνει με τον Μπραντ Πιτ, καθώς χωρίζει τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ ΜακΛαρντ.

Η πριγκίπισσα της πασαρέλας, η οποία αποκαλεί την Κένταλ Τζένερ και την Ιρίνα Σάικ καλές φίλες, μοιράστηκε πρόσφατα φωτογραφίες από το νέο σπίτι της, συμπεριλαμβανομένου του πράσινου καναπέ που έχει σχολιαστεί έντονα, αφού εμφανίστηκε ως αμφιφυλόφιλη.

Συγκεκριμένα, το 31χρονο μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στη διάρκεια του οποίου ρωτούσε όσους «ταυτίζονται ως bisexual» εάν έχουν «έναν πράσινο βελούδινο καναπέ».

@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound - Emrata

Μόλις γίνεται η αναφορά στο βίντεο: «Εάν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας ως bisexual, έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;», η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κοιτάζει πονηρά την κάμερα και χωρίς να πει τίποτα στρέφει το κινητό της δίπλα της και δείχνει τον δικό της καναπέ, που είναι πράσινος.

Η ανάρτησή της αμέσως έγινε viral, ενώ στα σχόλια έγιαναν αναφορές για το πλήθος των διασημοτήτων που πρόσφατα υπαινίχθηκαν ότι ανήκουν στην κοινότητα LGBTQA, όπως η Μαντόνα.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατέθεσε στις αρχές Σεπτεμβρίου αίτηση διαζυγίου από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της, κατηγορώντας τον για απιστία, ενώ το τελευταίο διάστημα, τα δημοσιεύματα τη θέλουν να «περνά πολύ χρόνο» με τον Μπραντ Πιτ.

Πριν τρεις ημέρες, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μίλησε δημοσίως και για το #metoo. Aνάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο αναρωτιέται εάν οι άνδρες τελικά, άλλαξαν μετά το ξέσπασμα του κινήματος. Όπως σημειώνει, «τίποτα δεν έχει αλλάξει. Το #metoo δεν έχει αλλάξει τα πράγματα στον κόσμο, ούτε η cancel culture άλλαξε τα πράγματα».

Και προσθέτει: «Το μόνο αποτέλεσμα είναι άνδρες που φοβούνται τις συνέπειες και όχι άνδρες που βλέπουν τα λάθη τους και τα κατανοούν».

Στη συνέχεια, έδωσε στους διαδικτυακούς φίλους της ένα παράδειγμα σχετικό με τη μητρότητα. «Ως γονιός, μπορώ να σου πω πως είναι άλλο πράγμα να μάθεις στο παιδί σου να μην χτυπάει άλλα παιδιά και άλλο να του μάθεις να μην τα χτυπάει, γιατί φοβάται το τάιμ άουτ. Δεν θέλετε να χτυπήσει κάποιο άλλο παιδί, επειδή έχει ενσυναίσθηση κι επειδή κατάλαβε ότι το να πληγώνει δεν είναι ωραίο. Επειδή κατανοεί πως θα βλάψει αυτά τα παιδιά και δεν το θέλει».

Κλείνοντας, η ίδια δήλωσε πως «ο κόσμος μετά το #metoo δεν διαφέρει κατά πολύ από πριν. Απλά υπάρχουν πιο πολλοί «μάγκες» που φοβούνται να μην πιαστούν. Νομίζω ότι απλώς φοβούνται τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν καταλαβαίνουν ουσιαστικά τον λόγο που πρέπει να αλλάξουν τις ενέργειές τους. Άρα, αυτό δεν είναι πρόοδος».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice