Μοντέλα που απορρίφθηκαν τρολάρουν τους κριτές του GNTM 5 στο Tik Tok

«Ας πάω στο GNTM 2022, τι μπορεί να πάει λάθος;»

GNTM 5: Μοντέλα που απορρίφθηκαν απαντούν με το δικό τους τρόπο στους κριτές μέσω του TikTok.

Ο νέος κύκλος του GNTM ξεκίνησε και ενώ υποσχόταν πολλά σχετικά με inclusivity και diversity, πολύ γρήγορα απογοήτευσε μοντέλα και κοινό με τις επιλογές του. Πότε έφταιγαν τα τατουάζ για τα οποία η Βίκυ Καγιά δηλώνει φανατική απέχθεια, πότε ότι έλειπε το «star quality», πότε ότι τα μοντέλα κυνηγούσαν ή και όχι μόνο τα λεφτά και τη δόξα. Ό,τι και να έφταιγε, δεν ήταν λίγες οι κοπέλες που εμφανίστηκαν στις οντισιόν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι του GNTM και πολλές από αυτές αποφάσισαν να στείλουν τη δική τους απάντηση στην κριτική επιτροπή μέσω του TikTok.

Η Άννα Κρίστιανσεν έφτασε μέχρι το catwalk φορώντας ένα ρούχο που δημιούργησε εκείνη αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές...

Μεγάλος ντόρος έγινε και με την καλλονή Εύα Ανδρέου, την οποία η κριτής Βίκυ Καγιά ρώτησε αν θα ξύριζε τελείως το μακρύ σγουρό μαλλί της. Όταν εκείνη απάντησε όχι, η Καγιά και ο Καράβας επέμειναν με φράσεις όπως «έρχεται ένας μεγάλος πελάτης και σου δίνει ένα σωρό λεφτά για να ξυρίσεις το μαλλί σου και να κάνετε πράγματα μαζί καθώς μεγαλώνει και θα πεις όχι;» Όπως φαίνεται η ειλικρίνειά της δεν άρεσε.

Η makeup artist Δανάη Λαχανά με το ξυρισμένο κεφάλι και τα τατουάζ κάποιους κριτές τους εντυπωσίασε και κάποιους όχι. Και ενώ πέρασε την audition και το id catwalk, τελικά κόπηκε στο bootcamp.

Η Ειρήνη Θεοδωράκη που είχε απορριφθεί στο παρελθόν από το GNTM λόγω των πολλών τατουάζ της επέστρεψε στο GNTM 5 και πέρασε την audition με 4 «ναι», χωρίς όμως τελικά να καταφέρει να μπει στο σπίτι.

Η 18χρονη Έλενα Λυσάνδρου ήταν ένα ακόμη μοντέλο που δίχασε τους κριτές κατά την audition της. Τα σχόλια που ειπώθηκαν δεν πέρασαν απαρατήρητα στους χρήστες των social media -ανάμεσά τους και η αδελφή της, Κυριακή Λυσάνδρου, που έστειλε τη δική της απάντηση μέσω TikTok. Η Έλενα ωστόσο κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM 5.

Βίντεο ως απάντηση σε σχόλια των κριτών του φετινού GNTM, ανέβασε και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μοντέλο, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM του 2018 και για την οποία οι κριτές είχαν πει ότι μοιάζει με τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Μένει να δούμε αν θα μπουν στον «πόλεμο» του TikTok και άλλες υποψήφιες του GNTM ή οι επόμενες που θα αποχωρήσουν από το σπίτι...