Η Μέριλιν Μονρόε σε σπάνιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του 1955
Η Μέριλιν Μονρόε σε σπάνιες ασπρόμαυρες φωτογραφίες του 1955
Celebrities

Η Μέριλιν Μονρόε μέσα από τα μάτια ενός εφήβου - Τα σπάνια καρέ

Από φιλανθρωπικό γκαλά του 1955

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε σε δημοπρασία - Ο έφηβος που τη φωτογράφισε το 1955 σε φιλανθρωπική εκδήλωση

Η Μέριλιν Μονρόε είναι ένας μύθος του Χόλιγουντ. Η αμφιλεγόμενη ταινία «Blonde» ήταν η αφορμή για να έρθουν ξανά στην επικαιρότητα ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή της ηθοποιού.

Μια από αυτές αφορά τον Μάρβιν Σκοτ. Έφηβος το 1955 είχε απαθανατίσει την εντυπωσιακή Μέριλιν Μονρόε. Η Νόρμα Τζιν Μόρτενσον, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, είχε ήδη γίνει αστέρι πρώτου μεγέθους στο Χόλιγουντ με ταινίες όπως «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές», «Πώς να παντρευτείτε έναν εκατομμυριούχο», «Ποτάμι χωρίς επιστροφή» και «Επτά χρόνια φαγούρα».

Δημοσιογράφος στο κανάλι WPIX ο Μάρβιν Σκοτ θυμάται τη συνάντησή του με τη διάσημη ηθοποιό. Μιλώντας στο Page Six αναφέρει: «Τραβήχτηκαν από μένα όταν ήμουν έφηβος και είχα κατορθώσει να μπω με το δημοσιογραφικό πάσο του γυμνασίου του Μπρονξ».

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες η Μέριλιν Μονρόε είναι εκθαμβωτική. «Ήταν η πρωταγωνίστρια σε φιλανθρωπική εκδήλωση της βραδιάς έναρξης» θυμάται. Και πρόσθέτει: «Έφτασε στην κεντρική αρένα πάνω σε έναν ροζ ελέφαντα. Ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιό της από τον Τζόι ΝτιΜάτζιο».

«Υπήρχε μια μαγική ποιότητα σε αυτήν την όμορφη γυναίκα μπροστά από μια φωτογραφική μηχανή... Ήταν εκεί, μεγάλη σαν τη ζωή, και εγώ τη φωτογράφιζα. Η Μέριλιν δημιουργούσε μια ηλεκτρική φόρτιση με κάθε κλικ του» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες βγαίνουν σε δημοπρασία από το Heritage Auctions.

Σαγηνευτική η Μέριλιν Μονρόε σε φιλανθρωπικό γκαλά του 1955
Σαγηνευτική η Μέριλιν Μονρόε σε φιλανθρωπικό γκαλά του 1955
Η εντυπωσιακή είσοδος της Μέριλιν Μονρόερ σε φιλανθρωπική εκδήλωση το 1955
Η εντυπωσιακή είσοδος της Μέριλιν Μονρόερ σε φιλανθρωπική εκδήλωση το 1955

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice