Πάρις Χίλτον
Πάρις Χίλτον © EPA/ SAMUEL CORUM
Celebrities

Η Πάρις Χίλτον στους ΝΥΤ: «Με κακοποίησαν σεξουαλικά σε οικοτροφείο στη Γιούτα»

Η διάσημη κληρονόμος περιέγραψε την εμπειρία της στην αμερικανική εφημερίδα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Πάρις Χίλτον μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε οικοτροφείο της Γιούτα - Η αναρτήσεις στο Twitter

Η Πάρις Χίλτον, σε συνέντευξή της, αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα.

Μιλώντας στους New York Times, η 41χρονη Χίλτον ισχυρίστηκε ότι μέλη του προσωπικού του εν λόγω σχολείου έκαναν με τη βία εξετάσεις τραχήλου της μήτρας σε αυτήν και σε άλλες μαθήτριες.

«Αργά το βράδυ [...] πήραν εμένα μαζί με άλλα κορίτσια σε ένα δωμάτιο και μας έκαναν "ιατρικές" εξετάσεις», ανέφερε στη συνέντευξή της. Η ίδια πρόσθεσε ότι η εξέταση αυτή γινόταν χωρίς την παρουσία κάποιου γιατρού.

«Ήταν δύο μέλη του προσωπικού που μας ανάγκαζαν να ξαπλώσουμε στο τραπέζι και έβαζαν τα δάχτυλά τους μέσα μας» είπε και πρόσθεσε «δεν γνωρίζω τι έκαναν, αλλά σίγουρα δεν ήταν γιατροί και ήταν πραγματικά τρομακτικό».

«Το συγκεκριμένο περιστατικό το είχα απωθήσει από το μυαλό μου. Ωστόσο, τώρα αυτές οι εικόνες επανέρχονται. Κοιτάζοντας, πλέον, πίσω, ως ενήλικας, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση», είπε η Χίλτον.

Η Πάρις Χίλτον έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα βίωσε μέσω αναρτήσεων στο Twitter.

«Μίλησα ανοιχτά σε ένα βίντεο των @NYTimes για κάτι που δεν έχω συζητήσει ξανά. Στο οικοτροφείο Πρόβο Κάνιον, άνδρες του προσωπικού με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα και με οδηγούσαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο, κάνοντάς μου "γυναικολογική εξέταση"», έγραψε.

«Είναι σημαντικό να ανοιχτώ για αυτές τις οδυνηρές στιγμές, ώστε να μπορέσω να θεραπευτώ και να βοηθήσω να μπει ένα τέλος σε αυτή την κακοποίηση», ανέφερε σε άλλη της ανάρτηση.

Σημειώνεται ότι η Πάρις Χίλτον βρέθηκε στο οικοτροφείο, Provo Canyon School, όπου την έστειλαν οι γονείς της εσώκλειστη για 11 μήνες για να τιθασεύσουν την άγρια εφηβεία της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice