Megan Fox, Hailey Bieber και Cara Delevingne nails
© Instagram Megan Fox/ © Instagram Hailey Bieber / © Instagram Cara Delevingne
Celebrities

7 μανικιούρ διάσημων για να αντιγράψεις αυτό το φθινόπωρο

Δες όλα τα χρώματα που επέλεξαν οι stars και πειραματίσου

Aπό τη Hailey Bieber μέχρι την Shakira όλα τα must try του φθινοπωρινού μανικιούρ των διάσημων.

O δεύτερος μήνας του φθινοπώρου μπήκε επίσημα και εμείς τον καλωσορίζουμε με ένα ολοκαίνουριο μανικιούρ εμπνευσμένο από τις εμφανίσεις των διάσημων του Χόλιγουντ που μας απασχολούν πάντα με τις trend επιλογές τους. Φέτος τα nail trends της σεζόν μπορούν να χαρακτηριστούν με μια λέξη «λαμπερά». Κυριαρχεί το μίνιμαλ σε γήινες αποχρώσεις-αγαπημένα chocolate brown και latte-, τα 3D μανικιούρ με στρας, πέτρες και ότι λαχταρά η ψυχή σου πάνω, τα grunge nails(οι σκούρες γαλλικές άκρες σε μια διάφανη φυσική βάση) που έχουν λατρέψει ήδη όλοι, τα glass nails -τάση που έχουμε ξαναδεί στο μανικιούρ, αρκετά χρόνια πριν και φέτος επανέρχεται-, τα logo nails με nail sticker διάφορων οίκων, τα mirror nails που δεν φεύγουν σχεδόν ποτέ από την μόδα, τα ιδιαίτερα double french manicure και φυσικά τα olive nails -λαδί και χακί αποχρώσεις επέλεξαν άλλωστε και οι κορυφαίες fashionistas στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού- ενώ το διάφανο ή ακόμα και εντελώς άβαφο, φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των beauty influencers και των celebrities. Συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 7 φθινοπωρινά μανικιούρ των Hailey Bieber και Marc Jacobs, Megan Fox, Jennifer Lopez, Cara Delevingne, Dua Lipa, Kim Kardashian και Shakira, δες τα, διάλεξε το αγαπημένο σου και κλείσε ραντεβού στην nail expert σου αποφασισμένη για πειραματισμούς. Μην ξεχάσεις να κρατήσεις screenshots!

Mirror nail lovers η Hailey Bieber και ο Marc Jacobs

Το mirror μανικιούρ είναι η τάση που επανήλθε και θα την τολμήσουμε με σχέδια ή metallic στοιχεία. Tα νύχια καθρέφτης ή αλλιώς Chrome nails κάνουν comeback και η Hailey Bieber και ο Marc Jacobs τα προτιμούν. Η Hailey άφησε πίσω της τα glazed doughnut nails που έκανε τάση και επέλεξε μια grey απόχρωση του mirror μανικιούρ ενώ ο Marc που πειραματίζεται συνεχώς με τα νύχια του συνδύασε άψογα το mirror nail με το ασπρόμαυρο φουλάρι του. «Chanel rouge noir toes» πόσταρε στο instagram του και τα σχόλια ήταν αμέτρητα για ακόμη μια φορά. Λάμψη, λάμψη, λάμψη και φουτουριστική διάθεση για ένα glamorous φθινόπωρο.

Το midnight blue της Megan Fox το θέλουμε

Megan Fox
© Instagram Megan Fox

Για σένα που έχεις βαρεθεί το μαύρο, το σκούρο μπλε χρώμα είναι σοφιστικέ, super chic επιλογή και βλέπουμε ότι τραβά ήδη όλα τα βλέμματα. Η Megan Fox επέλεξε να το συνδυάσει με leather υφάσματα σε γήινους τόνους ωστόσο ταιριάζει τέλεια με μαύρα σύνολα, μπεζ κοστούμια και oversized πλεκτά πουλόβερ. Ξεκινάνε τα σκούρα και μας αρέσει!

H Jennifer Lopez επιλέγει mocha δαγκωτό

Ο nail artist της JLO, Τοm Βachik πόσταρε στο λογαριασμό του την τέλεια απόχρωση mocha που δοκίμασε η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός. Η νέα εμμονή είναι τα chocolate nails και όλοι οι γήινοι τόνοι που δημιουργούν ένα ζεστό εφέ στα νύχια. To καφέ σαν απόχρωση κολακεύει τόσο τις ανοιχτόχρωμες όσο και τις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες οπότε η mocha, η πιο ψυχρή απόχρωση του είναι must και συνδυάζεται άψογα με gold λεπτομέρειες και κοσμήματα. Try it!

All time classic red από την Cara Delevingne 

Το κόκκινο μανικιούρ εντάσσεται στην all-time classic κατηγορία. Kάθε χρόνο στα catwalks το φλογερό κόκκινο χρώμα είναι trend σε ρούχα, νύχια και μαλλιά. Κόκκινα νύχια με animal print σχέδια, lava red nails, με γκλίτερ ή στρας, με ροζ σχέδια, καρδιές, floral ή marble όπως κι αν τα δοκιμάσεις το σίγουρο είναι ότι πάντα τα άκρα σου θα ξεχωρίζουν από μακριά και θα σου φτιάχνουν την διάθεση.

Μαύρο με neon λεπτομέρειες της Dua Lipa για ροκ εμφανίσεις

Dua Lipa
© Instagram Dua Lipa

Μακριά μαύρα νύχια με neon κίτρινα σχέδια αλυσίδες που κάνουν μπαμ από μακριά. Η Dua Lipa με μια πιο ροκ-punk διάθεση επέλεξε ήδη να τα βάψει μαύρα και να τα συνδυάσει με ένα μαύρο leather outfit για το στιλ του Σαββατοκύριακου. Θα το τολμήσεις; 

H Kim Kardasian επιλέγει funny bunny nails

Εξαιρετικά glam, γυαλιστερό και διακριτικό μανικιούρ, το οποίο ταιριάζει με κάθε outfit, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο λεπτά, καθαρά και μακριά. Η Kim είναι η ιέρια του nude οπότε μένει πιστή στις προτιμήσεις της και αυτή τη σεζόν. Τα funny bunny nails τα βλέπουμε όλο και περισσότερο να πρωταγωνιστούν στα feeds μας στο instagram, αλλά και το Tik Tok  μιας και δίνουν την αίσθηση του εντελώς άβαφου που αναδεικνύει την φυσικότητα μας και η αλήθεια είναι ότι την λατρεύουμε. 

Τα olive nails της Shakira είναι το νέο μαύρο 

Η φράση «Το πράσινο είναι το νέο μαύρο» κυριαρχεί παντού μιας και θεωρείται το χρώμα της σεζόν. Aποχρώσεις όπως το χακί, η grass απόχρωση και το χρώμα της ελιάς θα αποτελέσουν μια πολύ in πρόταση σύμφωνα με τους top nail experts αυτό το φθινόπωρο. Για όσες είναι λάτρεις των πιο σκούρων αποχρώσεων στα νύχια τους, τα forest greens όπως το κυπαρισσί και το σμαραγδί θεωρούνται εξαιρετικά chic και βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των super star. Τα οβάλ ombre olive nails ήδη έχουν ξεχωρίσει στα trends των social. H Shakira ωστόσο, επέλεξε την grass απόχρωση και κρατώντας την πλακέτα "One billion streams for Hips Don't Lie"από το Spotify ευχαρίστησε το κοινό της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice