Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψαν γιατί δεν έχουν βγει ποτέ ραντεβού
Τζορτζ Κλούνεϊ - Τζούλια Ρόμπερτς © EPA/HUGO PHILPOTT
Celebrities

Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψαν γιατί δεν έχουν βγει ποτέ ραντεβού

Η κοινή τους εμφάνιση στο «Access Hollywood»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τζορτζ Κλούνεϊ - Τζούλια Ρόμπερτς: Γιατί δεν έχουν βγει ποτέ ραντεβού - Η νέα τους ταινία, «Ticket to Paradise».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς εμφανίστηκαν στο «Access Hollywood» λίγο πριν από την κυκλοφορία της ταινίας, «Ticket to Paradise», και αποκάλυψαν τον λόγο που οι δυο τους δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού.

Σύμφωνα με τον Κλούνεϊ, «η Τζούλια ήταν πάντα σε μια σχέση, ή ήμουν εγώ. Γίναμε φίλοι αμέσως. Οπότε δεν ήταν τίποτα, ήταν μόνο διασκεδαστικό για εμάς. Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ τέτοια σκέψη».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του People κατά την διάρκεια της εκπομπής η οικοδέσποινα Κιτ Χούβερ, τους «βομβάρδισε» με γρήγορες ερωτήσεις ειδικά για τη φιλική σχέση που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Κλούνεϊ είπε ότι στην πρώτη γνωριμία η Τζούλια «με έκανε να γελάω» ενώ το σχόλιο της ηθοποιού ήταν ότι ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν «ευγενικός». Στη συνέχεια οι σταρ ρωτήθηκαν για το τι θαυμάζουν περισσότερο ο ένας στον άλλον. Ο Κλούνεϊ εξήρε την καλοσύνη της συμπρωταγωνίστριάς του και η Ρόμπερτς είπε ότι σέβεται το σθένος του.

Στην τελευταία τους ταινία υποδύονται ένα διαζευγμένο ζευγάρι που κάνει «ανακωχή» προκειμένου να εμποδίσει την κόρη τους να παντρευτεί έναν καλλιεργητή φυκιών που γνώρισε στις διακοπές της στο Μπαλί αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το κολέγιο.

Ticket to Paradise | Official Trailer [HD]

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice