Η Χάιντι Κλουμ και η κόρη της Λένι συμπρωταγωνιστούν σε καμπάνια εσωρούχων
Heidi και Leni Klum © Intimissimi
Celebrities

Η Χάιντι Κλουμ και η κόρη της Λένι φωτογραφίζονται για καμπάνια εσωρούχων (εικόνες, βίντεο)

To αχώριστο δίδυμο μητέρας - κόρης κατακτά τον χώρο της μόδας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Χάιντι Κλουμ και η 18χρονη κόρη της Λένι στη νέα καμπάνια της ιταλικής εταιρίας Intimissimi - Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στο Instagram

Οι Χάιντι και Λένα Κλουμ πραγματοποιούν θεαματικά βήματα στη βιομηχανία της μόδας ως δίδυμο μητέρας - κόρης.

Στην τελευταία τους φωτογράφιση το ζευγάρι πρωταγωνιστεί καμπάνια για την ιταλική μάρκα εσωρούχων Intimissimi.

Σε φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτογράφιση, η 49χρονη Χάιντι και η ηλικίας 18 ετών Λένι φαίνονται να ποζάρουν, να αγκαλιάζονται και να γελούν με διαφορετικά σετ εσωρούχων.

Σε μία λήψη, που χρησιμοποιήθηκε ως διαφήμιση για τη μάρκα, η Χάιντι φορά ένα ημιδιάφανο μαύρο σουτιέν και στρινγκ κεντημένο με λευκά λουλούδια. Δίπλα της, η Λένη ποζάρει με μαύρο χτενισμένο σουτιέν με γεωμετρικό σχέδιο και ασορτί ψηλόμεσο εσώρουχο. Πάνω από το σετ, η Λένι φοράει μια μεταξένια ιβουάρ ρόμπα. Σε άλλη φωτογραφία η Λένι φοράει το ίδιο σύνολο σε λευκό.

«Μαζί με το @intimissimiofficial γιορτάζουμε τις γυναίκες, την αγάπη και την υποστήριξη μεταξύ μιας μητέρας και της κόρης της και πόσο γεμάτη αυτοπεποίθηση, όμορφα και χαρούμενα εσώρουχα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις», έγραψε η Χάιντι Κλουμ, σε μια ανάρτηση στο Instagram από τις λήψεις της καμπάνιας.

Η Χάιντι Κλουμ και η 18χρονη κόρη της Λένι πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της ιταλικής εταιρίας Intimissimi - Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στο Instagram.
Μετά τη Χάιντι Κλουμ, φαίνεται πως και η 18χρονη Λένι κατακτά τον χώρο της μόδας © Intimissimi

Όπως επισημαίνει το δελτίο Τύπου της καμπάνιας, οι Χάιντι και Λένι Κλουμ δείχνουν ότι η Intimissimi είναι ένα brand για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως στιλ και ηλικίας.

Οι δυο τους αντιπροσωπεύουν τον ισχυρό δεσμό μεταξύ μητέρας και κόρης, αλλά και την άνευ όρων αγάπη, φιλία και στήριξη.

Η Χάιντι Κλουμ είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο, παρουσιάστρια, παραγωγός, επιχειρηματίας και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η 18χρονη κόρη της, Λένι, κατακτά και εκείνη το χώρο της μόδας με εξώφυλλα σε περιοδικά και παρουσίες σε διεθνή events.

Την καμπάνια υπογράφει ο Τόμας Χάγιο, γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και θα κάνει την πρεμιέρα της στην Ελλάδα στις 24 Οκτωβρίου 2022.

Στα social media, πάντως, υπάρχουν ορισμένοι χρήστες που εξέφρασαν την αντίδρασή τους στη φωτογράφιση, χαρακτηρίζοντας «ενοχλητικό» το αποτέλεσμα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice