Αναζήτηση στο protothema.gr... Αντζελίνα Τζολί: Στο φως το email που έστειλε στον Πιτ - «Κατακεραυνώνει» για χρήματα και αλκοολισμό
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί © ΕPA Pool
Celebrities

Στο φως το email που έστειλε στον Μπραντ Πιτ η Αντζελίνα Τζολί εν μέσω διαζυγίου

«Ήλπιζα ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να γίνει κάτι που μας κρατούσε ενωμένους»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αντζελίνα Τζολί: Στο φως το email που έστειλε στον Πιτ 

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα email που έστειλε η Αντζελίνα Τζολί στον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους για το διαζύγιο. Στο επίκεντρο όπως φαίνεται, τίθενται η ιδιοκτησία του οινοποιείου τους Chateau Miraval τους στη Γαλλία.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η Αντζελίνα Τζολί πούλησε το μερίδιό της από το οινοποιείο στον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ, γεγονός που ώθησε τον Μπραντ Πιτ να την μηνύσει. Όπως είπε ο ηθοποιός, σύμφωνα με τους όρους του διαζυγίου τους το 2019, είχαν συμφωνήσει πως κανένας από τους δύο, δεν θα μπορούσε να πουλήσει το μερίδιό του, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.

«Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμα, όταν γεννήθηκαν και όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλάκα στη μνήμη της μητέρας μου. Ένα μέρος που διατηρούσε την υπόσχεση για το τι θα μπορούσε να γίνει και όπου πίστευα ότι θα γερνούσα. Ακόμα και τώρα είναι αδύνατο να το γράψω αυτό, χωρίς να κλάψω. Θα φυλάξω τις αναμνήσεις μου για το πώς ήταν πριν από μια δεκαετία. Αλλά είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας – και μιας επιχείρησης που έχει ως επίκεντρο το αλκοόλ» σημείωνε μεταξύ άλλων 47χρονη ηθοποιός στο email, το οποίο εστάλη στον Πιτ τον Ιανουάριο του 2021.

«Ήλπιζα ότι με κάποιο τρόπο θα μπορούσε να γίνει κάτι που μας κρατούσε ενωμένους και ένα μέρος όπου θα βρίσκαμε φως και γαλήνη. Βλέπω τώρα πώς πραγματικά με ήθελες έξω από αυτό και πως πιθανότατα θα χαρείς μόλις λάβεις αυτό το email» τόνιζε η Τζολί.

«Πολλές απερίσκεπτες συμπεριφορές, χρήματα που ξοδεύτηκαν με τρόπους που δε θα είχα εγκρίνει και αποφάσεις ελήφθησαν και δεν με συμβουλεύτηκες. Στεναχωρέθηκα από τις αποφάσεις που ελήφθησαν και οι οποίες δεν έδειχαν κανένα ενδιαφέρον για την κοινή μας παρουσία στην επιχείρηση. Δεν είχαν κανέναν σκοπό να την αλλάξουν ριζικά, σε κάτι που θα ήταν πιο υγιές για τα παιδιά μας».

«Συγκλονίστηκα από τις πρόσφατες εικόνες που κυκλοφόρησαν για την πώληση του κρασιού. Το θεωρώ ανεύθυνο και όχι κάτι που θα ήθελα να δουν τα παιδιά. Μου θύμισε επώδυνες στιγμές. Μπορεί να εμπλακεί, δημόσια ή ιδιωτικά, σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν η αλκοολική συμπεριφορά έβλαψε τόσο βαθιά την οικογένειά μας».

Στη συνέχεια, η Τζολί ανέφερε: «Η επιχείρηση έχει επομένως ξεπεράσει κάθε όριο για οτιδήποτε θα μπορούσα να συμμετέχω, ηθικά και για το καλό της οικογένειάς μας.Για να προχωρήσουμε, στους όρους μου περιλαμβάνεται η πλήρης πώληση, για να απομακρυνθώ από αυτό το δύσκολο και επώδυνο κεφάλαιο της ζωής μας. Η εναλλακτική λύση είναι η πλήρης εξαγορά του μεριδίου μου στην ιδιοκτησία και την επιχείρηση από εσένα ή τους συνεργάτες σας. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, προκειμένου να θεραπευτούμε και να επικεντρωθούμε εκεί, όπου η οικογένειά μας είναι ενωμένη. Και να το κάνουμε αυτό γρήγορα».

Το οινοποιείο Chateau Miraval, όπου και παντρεύτηκε το ζευγάρι το 2014, ήταν η αφορμή για τον πόλεμο που άνοιξε μεταξύ τους, λίγο μετά το διαζύγιό τους.

Στις αρχές του 2022 η Τζολί αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιο των μετοχών της στο κτήμα της Προβηγκίας στο Stoli Group, συμφερόντων του ρωσικής καταγωγής επιχειρηματία Γιούρι Σέφλερ. Ο Πιτ, θεωρώντας την απόφαση βλαπτική για τη λειτουργία και τη φήμη του οινοποιείου, προσέφυγε στην αμερικανική Δικαιοσύνη, με σκοπό να ακυρώσει την αγοραπωλησία. Κανείς δεν μπορεί να τον κακίσει. Το Miraval για εκείνον δεν είναι μόνο μία ακόμα προσοδοφόρα επένδυση στο χαρτοφυλάκιό του, ούτε απλώς ένα ιδιωτικό απάγκιο για να στεγάζει τους κατά καιρούς έρωτές του -εκεί λέγεται πως κατέφυγε με την 27χρονη Νικόλ Ποτουράλσκι, την πρώτη γυναίκα στη ζωή του στη μετά Τζολί περίοδο- μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους ακόμα πιο αδηφάγους τηλεφακούς των παπαράτσι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice