Αναζήτηση στο protothema.gr... Αντζελίνα Τζολί: Στο φως το email που έστειλε στον Πιτ - «Κατακεραυνώνει» για χρήματα και αλκοολισμό
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί © ΕPA Pool
Celebrities

Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο με την Τζολί: «Από αυτή τη δυστυχία ήρθε μία φλόγα χαράς»

Η φιλία που δεν περίμενε να κάνει

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: Το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα - Τα προβλήματα με την Αντζελίνα Τζολί - Η επαφή που δεν περίμενε να κάνει

Ο Μπραντ Πιτ παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για το καινούριο του επιχειρηματικό εγχείρημα ενώ αναφέρθηκε έμμεσα στα προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί.

Ειδικότερα, μιλώντας στους Financial Times, ο γνωστός ηθοποιός έκανε αναφορά στα γλυπτά που φέρουν την υπογραφή του και παρουσίασε μαζί με τη δουλειά των φίλων του, του Αυστραλού μουσικού Νικ Κέιβ και του εικαστικού, Τόμας Χουσέγκο, σε έκθεση στο Μουσείο Τέχνης Sara Hilden στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Τα νέα του δημιουργήματα είναι μικρού μεγέθους γλυπτά με το πιο χαρακτηριστικό του φιλοτέχνημα, τον μπρούτζινο Χαν Σόλο από το Star Wars. Πρόκειται για μία ενασχόληση που ξεκίνησε μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί. Τότε, πέρασε τον περισσότερο χρόνο του στο στούντιο τέχνης του Χουσέγκο στο Λος 'Αντζελες, με τον οποίο όπως διευκρίνισε, ήρθαν πολύ κοντά.

«Η αμοιβαία μας δυστυχία έγινε αστεία» είπε ο Πιτ για τη σχέση που δημιούργησε με τον καλλιτέχνη, προσθέτοντας:

«Και από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς στη ζωή μου. Πάντα ήθελα να γίνω γλύπτης, πάντα ήθελα να το δοκιμάσω».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice