Kάνιε Γουέστ: Υποστηρίζει ότι η Κρις Τζένερ έκανε σεξ με τον Drake
Κρις Τζένερ - Κόρει Γκάμπλ © ΕPA Pool
Celebrities

O Kάνιε Γουέστ λέει ότι η μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν έκανε σεξ με τον Drake

H Kρις Τζένερ είναι σε σχέση με τον 25 χρόνια νεότερο της Κόρι Γκάμπλ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Οι ισχυρισμοί του Κάνιε Γουέστ για την σεξουαλική ζωή της πρώην πεθεράς του

Ο Kάνιε Γουέστ υποστηρίζει ότι η πρώην πεθερά του, Κρις Τζένερ, έκανε σεξ με τον επί χρόνια αντίπαλό του Drake. Κατά τη διάρκεια μιας τρίωρης εμφάνισης σε podcast χθες Κυριακή, ο ράπερ του επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι η πρώην πεθερά του έκανε σεξ με τον Drake.

Ο σχεδιαστής του Yeezy ανέφερε την υποτιθέμενη σχέση μεταξύ του καλλιτέχνη και της Kρις Τζένερ σε μια ανάρτησή του στο Instagram που μοιράστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα. Όταν ρωτήθηκε για την ανάρτηση την Κυριακή, ο ράπερ αναφέρθηκε στον φίλο της Τζέρνερ, Κόρεϊ Γκαμπλ.

«Ξέρει τι σημαίνει», είπε ο Κάνιε Γουέστ. «Ο Κόρεϊ ξέρει τι σημαίνει». Εκτός από τους ισχυρισμούς του για την Tζένερ και τον Drake, ο ράπερ έκανε μια σειρά από αμφιλεγόμενες δηλώσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

Η Κρις Τζένερ τα τελευταία επτά χρόνια είναι σε σχέση με τον 41χρονο επιχειρηματία και μάνατζερ ταλέντων Κόρεϊ Γκαμπλ. Τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν δεν την απασχόλησαν ποτέ, ενώ δεν έχει αρνηθεί ότι έχει αδυναμία στους νεότερους άντρες.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε τον Αύγουστο του 2014 σε ένα πάρτι του πρώην πλέον συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, στην Ίμπιζα. Λίγους μήνες μετά η σχέση τους ήταν πια γνωστή και ο ίδιος εμφανιζόταν στο reality σόου της οικογένειας. «Βρίσκομαι σε μια πολύ καλή σχέση, είμαι ευτυχισμένη και δεν θέλω να το χαλάσω. Δεν έχω ανάγκη να βάλω ένα μακρύ λευκό φόρεμα και να περπατήσω στο ιερό. Το έχω κάνει. Νομίζω ότι αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων και ευλογημένη για το παρελθόν μου και όσα έχω ζήσει και ανυπομονώ για το μέλλον που έρχεται» έχει πει σε συνέντευξή της για το ενδεχόμενο τρίτου γάμου. Τον περασμένο Νοέμβριο, την ημέρα του γενεθλίων του Κόρεϊ Γκαμπλ, η Κρις είχε εκφράσει την αγάπη της προς το πρόσωπό του λέγοντας: «Έχεις ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό κομμάτι της καρδιάς και της ψυχής μου . Σε αγαπώ τόσο πολύ, μωρό μου. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα είσαι στη ζωή μου. Είμαι πραγματικά ευλογημένη».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice