ο James Corden: Ο οικοδεσπότης του «The Late Late Show» έκανε μπούλινγκ σε σερβιτόρους
Τζέιμς Κόρντεν © LateNightShow © ΝBC
Celebrities

Ο Τζέιμς Κόρντεν έκανε άγριο bullying σε σερβιτόρους

Πως αντέδρασε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου

62224-137655.jpg
Newsroom |

Bullying από τον Τζέιμς Κόρντεν σε σερβιτόρους - Η αντίδραση του ιδιοκτήτη

Ο οικοδεσπότης του The Late Late Show κατηγορήθηκε για μπούλινγκ από τον ιδιοκτήτη του ονομαστού πολυτελούς εστιατορίου του Μανχάταν Balthazar - ο οποίος τον χαρακτήρισε «μικροσκοπικό κρετίνο» και προσωρινά του απαγόρευσε να δειπνήσει εκεί ξανά. 

«Είναι ο πελάτης που έχει κάνει το μεγαλύτερο μπούλινγκ στους σερβιτόρους μου από τότε που άνοιξε το εστιατόριο πριν από 25 χρόνια», σχολίασε ο ιδιοκτήτης Κιθ ΜακΝάλι σε μια ανάρτησή του στο Instagram. 

Ο ΜακΝάλι κατηγόρησε τον Κόρντεν, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι είχε προβλήματα διαχείρισης του θυμού του στο παρελθόν, ότι συμπεριφέρθηκε άσχημα στους σερβιτόρους  του ζητώντας δωρεάν πιάτα και φωνάζοντας τους.

Σύμφωνα με την αναφορά ενός μάνατζερ, η πρώτη σύγκρουση με τον Κόρντεν έγινε τον Ιούνιο. Ο παρουσιαστής  φέρεται να έφαγε το κύριο πιάτο του πριν δείξει σε έναν σερβιτόρο μια τρίχα. «Φέρτε μας κι άλλα δωρεάν ποτά αυτό το δευτερόλεπτο», απαίτησε από τον ΜακΝάλι ο Κόρντεν. «Και επίσης φροντίστε (πληρώστε) όλα τα ποτά μας μέχρι τώρα. Στην αντίθετη περίπτωση γράφω άσχημες κριτικές στο yelp ή κάτι παρόμοιο» φέρεται να είπε. 

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη στις 9 Οκτωβρίου σύμφωνα με την ανάρτηση του ΜακΝίλι.  Ο Κόρντεν φέρεται να κάλεσε έναν σερβιτόρο για να τους παραπονεθεί ότι υπήρχε λίγο... ασπράδι αυγού αναμεμειγμένο με τον κρόκο αυγού στην ομελέτα της συζύγου του.

Το εστιατόριο έφτιαξε ξανά το γεύμα της γυναίκας του, αλλά το σέρβιρε με πατάτες αντί για σαλάτα. Αυτό ήταν αρκετό για τον Κόρντεν να «φωνάξει σαν τρελός» στον σερβιτόρο. «Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Ίσως θα έπρεπε να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω την ομελέτα μόνος μου!»

Αλλά λίγες ώρες μετά την αρχική του ανάρτηση, ο ΜακΝάλι ενημέρωσε την ανάρτησή του, λέγοντας ότι είχε λάβει τηλεφωνική κλήση από τον Κόρντεν στην οποία ζητούσε συγγνώμη. 

«Ο Τζέιμς Κόρντεν μόλις με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε ταπεινά συγγνώμη», έγραψε ο ΜακΝάλι. «(…) πιστεύω ακράδαντα στις δεύτερες ευκαιρίες» ανέφερε μεταξύ άλλων.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice