Η Ντρου Μπάριμορ αποκαλύπτει γιατί δεν κάνει σεξ εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια
Η Ντρου Μπάριμορ © ΕPA Pool
Celebrities

Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει σεξ εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια

Αποφάσισε να επικεντρωθεί στα παιδιά της όπως λέει

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η αποκάλυψη της Ντρου Μπάριμορ για την σεξουαλική της ζωή 

Τον Σεπτέμβριο η Ντρου Μπάριμορ είχε αποκαλύψει στην βραδινή ψυχαγωγική εκομπομπή «Talk Show» ότι δύναται να περάσει «χρόνια ολόκληρα» χωρίς σεξ. 

Η παρουσιάστρια του «Drew Barrymore Show» αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στην πρόσφατη αποκάλυψη του Άντριου Γκάρφιλντ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι «δεν είχε κάνει καθόλου σεξ για μισό χρόνο» και δήλωσε, ότι και η ίδια δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν της συνέβαινε αυτό.

«Δεν είμαι τύπος που χρειάζεται επειγόντως σεξ και βγαίνει εκεί έξω για να συναναστραφεί με ανθρώπους που ψάχνουν το ίδιο», έγραψε η Μπάριμορ σε ανάρτηση της στο blog που διατηρεί.
Στη συνέχεια, η Μπάριμορ, η οποία έχει δύο κόρες με τον Γουίλ Κόπελμαν, αποκάλυψε ότι δεν συνευρέθηκε με κανέναν μετά το διαζύγιό τους, το 2016.

«Από τότε που ξεκίνησε η πορεία μου ως ανύπαντρη μαμά, δεν κατάφερα να έχω στενές ερωτικές σχέσεις. Είχα την τιμή και τη χαρά να δουλέψω σκληρά με τον εαυτό μου και να μάθω τί θα πει να ανατρέφεις παιδιά».

Η Μπάριμορ ισχυρίζεται ότι ενδιαφερόταν περισσότερο να διδάξει στις κόρες της πώς «να αγαπούν τον εαυτό τους», ενώ θεωρούσε ότι μια σεξουαλική σχέση θα μπορούσε να παρακολύσει το έργο της.

Η Ντρου Μπάριμορ δεν διστάζει ποτέ να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή. Στο παρελθόν, η παρουσιάστρια είχε μπει σε λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας τι φωτισμό προτιμά, όταν βρίσκεται σεξουαλικά με κάποιον.

«Δεν μου αρέσουν τα έντονα φώτα. Προτιμώ τον απαλό ή φυσικό φωτισμό, όταν βρισκόμαστε σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω βέβαια, ότι στο αμάξι είναι το καλύτερο», είχε δηλώσει.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice