H Κάρα Ντελεβίν
H Κάρα Ντελεβίν © EPA Pool
Celebrities

H λαμπερή εμφάνιση της Κάρα Ντελεβίν μετά τις φήμες για την ψυχική της υγεία

Το μοντέλο βρέθηκε στις Κάννες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Κάρα Ντελεβίν υγιής στις Κάννες

Μετά την ανησυχία του κοινού για την υγεία της, λόγω των ανησυχητικών βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει, η Κάρα Ντελεβίν δείχνει πως επανήλθε στα «φυσιολογικά» της. Το 30χρονο σούπερ μόντελ με καταγωγή από το Λονδίνο παρευρέθηκε σε εκδήλωση στις Κάννες το βράδυ της Δευτέρας.

Αυτή είναι η δεύτερη δημόσια «υγιής» εμφάνιση της Ντελεβίν από τότε που είχε προκαλέσει ανησυχία όταν ο φακός των παπαράτσι την συνέλαβε τον Σεπτέμβριο σε άθλια κατάσταση.

Τότε, το μοντέλο εθεάθη να μην μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις του σώματός της στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και να είναι ξυπόλυτη. Λίγο νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε ένα αυτοκίνητο έξω από ένα κατάστημα να καπνίζει μια πίπα. Είχε επίσης στο χέρι της ένα μπουκάλι που περιείχε μια άγνωστη υγρή ουσία. Η σταγόνα που παραλίγο να ξεχειλίσει το ποτήρι ήταν όταν δεν εμφανίστηκε στο δικό της λανσάρισμα για τη νέα σειρά ρούχων «CARA LOVES KARL». Τότε οι θαυμαστές της άρχισαν να ανησυχούν.

Αργότερα, κυκλοφόρησε το viral βίντεο. Εκεί το γνωστό μοντέλο είναι σε υπερένταση, περπατάει ασταμάτητα, της πέφτει το κινητό και παίζει με τον σκύλο της. Η εμφάνιση της ήταν εξαθλιωμένη με τους θαυμαστές της να κάνουν λόγο για εθισμό στα ναρκωτικά αλλά και ψυχικά προβλήματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice