Τη δικαστική οδό παίρνει η διαμάχη του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία Jay-Z  με τη Bacardi, συνέταιρό του στην ετικέτα κονιάκ D'Usse.
Αναπάντεχη τροπή λαμβάνει η συνεργασία του Jay-Z με τη Bacardi © EPA/Vickie Flores
Celebrities

Ο Jay-Z μηνύει τη Bacardi για θέματα διαφάνειας

Τι προκάλεσε τη διαμάχη του μεγιστάνα ράπερ με το brand αλκοολούχων ποτών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τη δικαστική οδό παίρνει η διαμάχη του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία Jay-Z  με τη Bacardi, συνέταιρό του στην ετικέτα κονιάκ D'Usse.

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας Jay-Z έχει καταθέσει μήνυση κατά της εταιρείας αλκοολούχων ποτών Bacardi, για την έλλειψη οικονομικής σαφήνειας της μάρκας σχετικά με τη συνεργασία τους για το κονιάκ D'Usse.

Σύμφωνα με το TMZ, η μήνυση υποβλήθηκε από την εταιρεία του αμερικανού ράπερ SC Liquor, η οποία απαιτεί από τη Bacardi να ανοίξει τα βιβλία της, ώστε ο μεγιστάνας της δισκογραφικής εταιρίας Roc-a-Fella να δει ακριβώς πόσα κερδίζει από τη συνεργασία του με την D'Usse, τη μάρκα κονιάκ στην οποία οι Bacardi και Jay-Ζ είναι συνεργάτες εξ ημισείας.

Ο Jay-Z είναι συνιδιοκτήτης του D'Usse από το 2011, ενώ έχει εμφανιστεί να το δοκιμάζει κατά τη διάρκεια της απονομής ενός από τα βραβεία Grammy που κέρδισε για το «Watch The Throne», το 2013.

Jay-Z Grabs 3 GRAMMYs Drinks D'usse VSOP #GRAMMYs

Ο οίκος D’Usse ιδρύθηκε από τη νεοϋορκέζικη εταιρεία Sovereign Brands. Έδρα του είναι το θρυλικό Château de Cognac, ένα κάστρο του οποίου η ιστορία ξεκινά πριν το 1000 μ.Χ., ενώ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την έδρα και του κονιάκ Baron Otard.

Η αγωγή απαιτεί να δοθεί στον Jay-Ζ πρόσβαση στις αποθήκες παραγωγής, D'Usse, σε αρχεία σχετικά με τα βαρέλια, τα μπουκάλια και όλες τις υπόλοιπες σχετικές πληροφορίες γύρω από τη διαδικασία τήρησης αποθεμάτων της Bacardi.

Η SC Liquor γράφει ότι πρέπει να «παρακολουθεί τη διεξαγωγή των εργασιών της Bacardi για την προστασία των δικαιωμάτων της SC», ως συνεργάτης.

(Με πληροφορίες από το TMZ και το Complex)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice