Φραντσέσκο Τότι - Ιλάρι Μπλάσι: Ένα επεισοδιακό διαζύγιο αλά Ιταλικά που θα μπορούσε να έχει τίτλο «ο κλέψας του κλέψαντος»
Ιλάρι Μπλάσι και Φραντσέσκο Τότι / © EPA/ROBERTO TEDESCHI
Celebrities

Φραντσέσκο Τότι - Ίλαρι Μπλάσι: Ένα επεισοδιακό διαζύγιο αλά ιταλικά που θα μπορούσε να έχει τίτλο «ο κλέψας του κλέψαντος»

Ανεβάζουν την έννοια «συναισθηματικός εκβιασμός» σε άλλο επίπεδο

Φραντσέσκο Τότι - Ίλαρι Μπλάσι: Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρόμα και η σταρ της ιταλικής τηλεόρασης χωρίζουν επεισοδιακά.

Εκείνος ποδοσφαιριστής-είδωλο στη Ρόμα. Εκείνη πρόσωπο της ιταλικής τηλεόρασης, ηθοποιός και μοντέλο. Ο Φραντσέσκο Τότι και η Ίλαρι Μπλάσι παντρεύτηκαν το 2005. Αγαπήθηκαν πολύ, φωτογράφησαν πολλές αγκαλιές και φιλιά τους, έκαναν τους Ιταλούς να πιστέψουν πως η αγάπη τους θα κρατούσε αιώνια. 

Η γαμήλια τελετή καλύφθηκε τηλεοπτικά σαν τον γάμο της Μενεγάκη με τον Λάτσιο. Ήταν και οι δύο διάσημοι, λαοφιλείς και πάρα πολύ ερωτευμένοι. «Κι από τότε στρείδι μύδι, βάλανε και δαχτυλίδι, κι όλοι λέγαν στην παρέα “ο ωραίος κι η ωραία”», που λέει και το τραγούδι. 

Απέκτησαν τρία παιδιά, έδιναν την εικόνα της τρισευτυχισμένης οικογένειας για 17 ολόκληρα χρόνια. Κάθε τρεις και λίγο η Ίλαρι ανέβαζε στο instagram μια εικόνα ευτυχίας που πιστοποιούσε πως αυτός ο γάμος ήταν ανέφελος και παραμυθένιος.

Η οικογένεια Τότι στο τελευταίο παιχνίδι του με τη Ρόμα το 2017
Η οικογένεια Τότι στο τελευταίο παιχνίδι του με τη Ρόμα το 2017 /© EPA/CLAUDIO PERI

Και ξαφνικά όλα γκρεμίστηκαν και ο Τότι και η Ίλαρι βάλθηκαν να επιβεβαιώσουν πως «και το ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» δε συμβαίνει ούτε καν στα παραμύθια, πόσο μάλλον στην πραγματική ζωή! Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούλιο. Και από τότε άρχισαν οι εχθροπραξίες, που δε μοιάζουν με όσα έχουμε συνηθίσει να ακούμε σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο παίκτουρας και η τηλεπερσόνα δεν αρκέστηκαν στο να εξαπολύουν κατηγόριες ο ένας για τον άλλον, που το έκαναν κι αυτό, ούτε καν απευθύνθηκαν στα δικαστήρια για να μοιράσουν τα υπάρχοντά τους. Αντιθέτως πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, ανεβάζοντας το επίπεδο της αυτοδικίας, της εκδίκησης και του συναισθηματικού εκβιασμού σε άλλο επίπεδο.

Μετά από 17 χρόνια ήξερε ο ένας πώς θα πονέσει τον άλλον. Το σκορ άνοιξε η Μπλάσι, που έκλεψε τα ρολόγια Rolex του Τότι. Ο Τότι ισοφάρισε με αριστοτεχνικό τακουνάκι: έκρυψε τις επώνυμες τσάντες και τα πανάκριβα παπούτσια της πρώην συζύγου του. Το πλήγμα ήταν τόσο μεγάλο όσο και η αγάπη της Μπλάσι για τις Chanel, όνομα το οποίο διάλεξε άλλωστε για την κόρη της. 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera, ο Τότι είπε: «Τι έπρεπε να κάνω; Έκρυψα τις τσάντες, ελπίζοντας σε ανταλλαγή». Αν έκλεβε κάποιο παιδί, τι θα γινόταν άραγε; Η υπόθεση του ζευγαριού θα λυθεί τελικά στα δικαστήρια. Θα λήξει σύντομα η ομηρία των Rolex και των Chanel; Ποιον θα βρει νικητή το τέλος αυτού του ντέρμπι;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice