Ζιζέλ Μπούντχεν  - Τομ Μπρέιντι: Ο σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία χωρίζουν έπειτα από 13 χρόνια γάμου.
Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν καταθέτουν τα έγγραφα διαζυγίου τους © EPA/Larry W. Smith
Celebrities

Τίτλοι τέλους για Ζιζέλ - Τομ Μπρέιντι: Κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιο

Πώς θα μοιράσουν την περιουσία τους - Αποτιμάται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ζιζέλ Μπούντχεν  - Τομ Μπρέιντι: Ο σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου και το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία χωρίζουν έπειτα από 13 χρόνια γάμου.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο Τομ Μπρέιντι θα υποβάλουν αίτηση διαζυγίου μετά από 13 χρόνια γάμου.

Το διάσημο μοντέλο και ο άσος του NFL, σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, θα προχωρήσουν σήμερα, 28 Οκτωβρίου τις διαδικασίες, κάνοντας την αίτηση επισημοποίησης του χωρισμού τους.

Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, έχουν επέλθει σε συνεννόηση στο οικονομικό σκέλος του διαζυγίου τους, ώστε να επικυρωθεί χωρίς αντιδικίες.

H περιουσία της Ζιζέλ εκτιμάται στα 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth.

Ενώ από το 2021 έως το 2022, η εκτιμώμενη συνολική καθαρή αξία του Μπρέιντι διογκώθηκε από τα 180 εκατομμύρια δολάρια στα 250 εκατομμύρια δολάρια. Τον Μάιο, το Forbes ανέφερε ότι είναι πλέον ο ένατος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο, με διαφημιστικές συμφωνίες που περιλαμβάνουν τις Under Armour, Sam Adams, Foot Locker και Tag Heuer.

Η είδηση του χωρισμού τους είχε προκαλέσει σοκ στον κόσμο της σόουμπιζ, καθώς δεν φαινόταν να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους.

Η απόφαση του Μπρέιντι όμως να ανακαλέσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να συνεχίσει για τουλάχιστον άλλη μία σεζόν, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση τους.

Σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον τους, τα «σύννεφα» υπήρχαν, αλλά από τη στιγμή που ο Μπρέιντι συνέχιζε να βάζει σε προτεραιότητα το ποδόσφαιρο, η Ζιζέλ είχε πάρει την απόφασή της.

Πηγές ανέφεραν στο PEOPLE ότι και οι δύο επρόκειτο να καταθέσουν την αίτηση στη Φλόριντα το πρωί της Παρασκευής. «Ο διακανονισμός έχει ολοκληρωθεί», ανέφερε στο ίδιο Μέσο μια πηγή με γνώση της κατάστασης. «Δούλευαν με τους όρους όλο αυτό τον καιρό». Η πηγή προσθέτει: «Συμφώνησαν στην κοινή επιμέλεια των παιδιών».

Ο χωρισμός του ζευγαριού έρχεται μετά από μήνες αναφορών ότι το ζευγάρι δυσκολευόταν στη συμβίωσή του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Elle, η Ζιζέλ είχε μιλήσει για τη σχέση, αναφέροντας πως πρόσφατα μετακόμισε στη Βοστώνη για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Ωστόσο είχε τότε διστάσει να δώσει απαντήσεις στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον Τομ Μπρέιντι.

(Με πληροφορίες από το TMZ και το People)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice