To στυλ της Taylor Swift
Ⓒ Instagram / taylorswift
Celebrities

Γιατί αποκαλούν την Taylor Swift trendsetter

Μπλε σκιά, maroon κραγιόν και πολύ παγιέτα

To στυλ της Taylor Swift με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της δίσκου Midnights 

Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift με τίτλο Midnights κυκλοφόρησε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου. Η κυκλοφορία του έγινε αμέσως γνωστή παγκοσμίως: το TikTok πλημμύρισε από βίντεο με τις αντιδράσεις των χρηστών, το Twitter γέμισε με memes για το video clip “Anti-Hero” και για την εξαφανισμένη Lana Del Rey από το κομμάτι “Snow on the Beach” και το Spotify κράσαρε.

@the13podcast Our Midnights era has officially begun! Subscribe for new episodes on song breakdowns every week! #taylorswift #swifttok #tsmidnights #podcast #reaction ♬ original sound - 13: A Taylor Swift Fan Podcast

Καθώς η Taylor Swift έχει κερδίσει 11 φορές το βραβείο Grammy, το άλμπουμ της έσπευσαν να ακούσουν πολλοί πέρα από τους Swifties, τους αφοσιωμένους της fans. Στο εξώφυλλο του άλμπουμ η Taylor Swift κρατάει έναν αναμμένο αναπτήρα και φοράει μια χαρακτηριστική μπλε σκιά στα μάτια της, που θυμίζει έντονα τη δεκαετία του 70. Η επιλογή αυτή επανέφερε αμέσως την μπλε σκιά στα trends της σεζόν και έδωσε την αφορμή να χαρακτηριστεί η τραγουδίστρια ως trendsetter για ακόμη μια φορά.

Η Taylor Swift όμως, επηρεάζει συχνά και με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Διατηρεί, άλλωστε, ένα προσωπικό fashion blog. Η pop τραγουδίστρια, που δίνει το “παρών” στα βραβεία Grammy, στο Met Gala, στα VMA και σε άλλα δημοφιλή events, φροντίζει να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση. Το στυλ της ήταν πάντα κομψό, θηλυκό και σέξι. Τα τελευταία χρόνια όμως, κάνει συχνά αρκετές ανατρεπτικές και εκκεντρικές επιλόγες ρούχων. Η τολμηρή της διάθεση αντικατοπτρίζεται κυρίως στις λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν την διαφορά. 

H Taylor Swift τολμάει το mix and match και τις παγιέτες. Ακόμη, επιλέγει συχνά ρούχα που αποκαλύπτουν σημεία του καλλίγραμμου σώματός της, όπως crops, Side Cut-Outs και σκισίματα.

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που η Taylor Swift έχει φορέσει κάποιο μακρύ λευκό φόρεμα, που προσομοιάζει στο αρχαιοελληνικό στυλ.

Τα αγαπημένα της αξεσουάρ είναι τα vintage καπέλα, τα οποία βλέπουμε και στα βίντεο κλιπ της.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στα μίνι φορέματα και τα γυαλιά wayfarers, τα οποία είναι must κομμάτια της γκαρνταρόμπας της τραγουδίστριας.

 Πρόσφατα, η Taylor Swift άλλαξε το look στα μαλλιά της. Η  pop τραγουδίστρια είχε για μεγάλο διάστημα ένα χαρακτηριστικό bob hairstyle. Πλέον τα μαλλιά της είναι μακριά με αφέλειες. Το νέο ανέμελο hair look της εναρμονίζεται με τον χαρακτήρα του νέου της άλμπουμ Midnights.

Η Taylor Swift έχει πάντα λεπτά και στρογγυλά φρύδια, γατίσιο eyeliner και κάποια απόχρωση κόκκινου κραγιόν στα χείλη της. Πέρυσι, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα επανηχογραφημένο άλμπουμ Taylor Swift με τίτλο “Red”.

@taylorswift Now we begin again. Red (my version) is out #redtaylorsversion #swifttok ♬ All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version) (From The Vault) - Taylor Swift

The lips I used to call home. So scarlet, it was maroon.” αναφέρει και σε ένα από τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ. Το τραγούδι αυτό, το οποίο  λέγεται “Maroon”, καθώς και ο δίσκος Red επιβεβαιώνει ότι η δημοφιλής καλλιτέχνιδα λατρεύει το κόκκινο χρώμα.

Taylor Swift - Maroon (Official Lyric Video)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice