κορίτσια με φούστες
© Instagram/ @leonniehanne, @prada
Fashion

New Trend Alert: Η νέα φούστα της Prada που θα φορεθεί πολύ

Το mix and match υφασμάτων σε μία μόνο φούστα είτε μίνι είτε μίντι

Ο οίκος Prada λανσάρει μια νέα φούστα φτιαγμένη από δύο ή περισσότερα υφάσματα, κατακτώντας το street style του Μιλάνου

Μετά την τάση του mix and match στα outfits, σειρά έχει το mix and match -υφασμάτων- σε ένα και μόνο ρούχο. Ο λόγος για την νέα IT φούστα της σεζόν σύμφωνα με τις εικόνες street style της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Φούστες Prada
© Instagram/ @justfashiondna

Η συγκεκριμμένη φούστα αποτελεί κομμάτι της συλλογής Prada για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 22'. Το ρούχο καλύπτει το σώμα έως και τους μοιρούς, επομένως είναι μια μίνι φούστα. Ή μήπως όχι; Βασικά, ξεκινάει από μίνι για να εξελιχθεί στη συνέχεια σε μίντι. Κάνει δηλαδή την ανατροπή και «κοσμείται» με διαφάνεια έως και τις γάμπες, ενσαρκώνοντας την πιο hot μίντι φούστα της σεζόν. Το ύφασμα έως και τους μοιρούς είναι δέρμα ή χοντρό πλεκτό και αυτό που ακολουθεί είναι τούλι, σιφόν, μουσελίνα ή οργάνζα. Πολλές φορές προστίθενται και embellished καλλιτεχνίες.

Ένα έξυπνο ρούχο που σε απαλλάσσει από το δίλημμα μίνι ή μίντι. Δεν αφήνει εντελώς ακάλυπτα τα πόδια, αντιθέτως τα αγκαλιάζει με ένα διάφανο ύφασμα που ανεβάζει το sexiness στα ύψη και αυτό γιατί η σιλουέτα φανερώνεται εμμέσως και όχι έκδηλα. Οι απλές γραμμές αναμειγνύονται με στυλιστικούς συνδυασμούς που παραπέμπουν στους ιστορικούς κώδικες της Prada, προτείνοντας μία έννοια σύγχρονης και ακαταμάχητης ομορφιάς.

Αυτή η κομψή και συγχρόνως cool φούστα που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας FW22, αντικατοπτρίζει την επιθυμία της Prada να εκφράσει την αισθητική της κληρονομιά σε κάθε μορφή δημιουργώντας ρούχα που είναι έργα τέχνης και μοναδικά κομμάτια που αφηγούνται μια ιστορία.

Παρά την ιδιαιτερότητα τους, είναι πιο ευέλικτες από όσο πιστεύεις. Η φούστα της Prada έχει φορεθεί με διάφορους τρόπους. Από casual δερμάτινα σακάκια ή puffer jackets με ψηλοτάκουνα σανδάλια κατάλληλα για πάρτι μέχρι ένα απλό λευκό tank top και ένα ζευγάρι sneakers for strolling around!

Σίγουρα είναι κάτι που θα δούμε και από άλλα brands και που όλες θα φορέσουμε! 

 

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice