Η Τζίνα Ντέιβις
Η Τζίνα Ντέιβις © ΕPA Pool
Celebrities

Πώς η Tζίνα Ντέιβις έριξε «χυλόπιτα» στον Τζακ Νίκολσον

Mε συμβουλές του Ντάστιν Χόφμαν

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Τζίνα Ντέιβις και το ανεπιτυχές φλερτ του Τζακ Νίκολσον

Η Τζίνα Ντέιβις αποκάλυψε στο περιοδικό New Yorker ότι ο Τζακ Νίκολσον της «την έπεσε» μετά από ένα δείπνο με διευθυντές κάστινγκ και ότι χρησιμοποίησε συμβουλές που της είχε δώσει ο συμπρωταγωνιστής της στο «Tootsie» Ντάστιν Χόφμαν για να τον απορρίψει ευγενικά.

«Θα το ήθελα πολύ, αλλά αυτό θα κατέστρεφε τη σεξουαλική ένταση μεταξύ μας», θυμάται την συμβουλή του Χόφμαν η οποία «έπιασε» με τον Τζακ Νίκολσον που της απάντησε «Θέε μου, πού το έμαθες αυτό;»

«Μετά το "Tootsie", ο ατζέντης μου στο μόντελινγκ πήγε εμένα και μερικούς άλλους ηθοποιούς-μοντέλα στο Χόλιγουντ για να συναντήσoυμε διευθυντές διανομής. Έτυχε να γνωρίζει τον Νίκολσον και κάθε βράδυ ο Τζακ έτρωγε μαζί μας» αναφέρει η Ντέιβις. 

Η πρωταγωνίστρια του «Thelma & Louise» μίλησε πρόσφατα για τις άσχημες εμπειρίες της με τον Bill Murray κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Quick Change» το 1989.

Στα νέα της απομνημονεύματα με τίτλο «Πεθαίνοντας από ευγένεια», η Ντέιβις υποστήριξε ότι ο Μάρεϊ, 72 ετών σήμερα, την υποδέχτηκε σε μια σουίτα ξενοδοχείου με μια συσκευή μασάζ που επέμενε να χρησιμοποιήσει πάνω της, παρόλο που εκείνη αρνήθηκε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Μάρεϊ της φώναζε επειδή είχε αργήσει στην παραγωγή μπροστά σε όλους τους συναδέλφους τους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice