Η Μέγκαν Μαρκλ στο reboot του Beverly Hills
Η Μέγκαν Μαρκλ στο reboot του Beverly Hills
Celebrities

Έξαλλο το Twitter με τη Μέγκαν Μαρκλ - Η σκηνή με το στοματικό σεξ στο Beverly Hills

«Είσαι υποκρίτρια»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αντιδράσεις στο Twitter για τη Μέγκαν Μαρκλ - Η σκηνή με το στοματικό σεξ στο reboot του Beverly Hills και οι χαρακτηρισμοί «υποκρίτρια» και «ψεύτρα»

Στο στόχαστρο κριτικής έχει μπει ξανά η Μέγκαν Μαρκλ. Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Archetypes, μίλησε για την περίοδο που ήταν «ένα από τα κορίτσια με τις βαλίτσες του Deal» και την απόφασή της να φύγει από το τηλεπαιχνίδι, καθώς δεν ήθελε -όπως είπε- να της φέρονται σαν να είναι bimbo.

Η Μέγκαν Μαρκλ έφυγε από το «Deal or No Deal» το 2006. Η βρετανική «Daily Mail» έψαξε και βρήκε ένα σύντομο πέρασμα της Μέγκαν Μαρκλ από το reboot του Beverly Hills, 90210.

Σε ένα από τα επεισόδια η Μέγκαν Μαρκλ υποδύεται τη Γουέντι, η οποία κάνει στοματικό σεξ στον Ίθαν (Ντάστιν Μίλιγκαν) μέσα στο αυτοκίνητο.

Χρήστες στα social media χαρακτήρισαν «υποκρίτρια» και «ψεύτρα» τη Μέγκαν Μαρκλ, επισημαίνοντας ότι έφυγε από το Deal γιατί «δεν ήθελε να της φέρονται ως αντικείμενο για να παίξει σε μια σειρά που παρουσιάζεται ως αντικείμενο του σεξ».

«Κανείς δεν σε ανάγκασε. Κανείς δεν σε μείωσε. Εσύ δέχτηκες με τη θέλησή σου αυτές τις δουλειές» ανέφερε άλλος χρήστης.

«Τι περνούσε από το μυαλό της όταν διάβαζε για αυτόν τον ρόλο; Θα ήταν αυτός ο πρωταγωνιστικός ρόλος που θα την έκανε να ξεχωρίσει;» έγραψε ένας ακόμη για τη Μέγκαν Μαρκλ.

2008  Meghan Markle in a saucy scene in the first episode of 90210

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice