Ζιζέλ-Τομ Μπρέιντι: Ένας έρωτας εκατοντάδων εκατομμυρίων
Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι © Getty Images/Ideal Imagea
Celebrities

Τίτλοι τέλους και επίσημα για τον γάμο Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι

Mετά από 13 χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ζιζέλ και Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν και επίσημα 

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο εδώ και 13 χρόνια, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το πρωί της Παρασκευής, όπως επιβεβαιώνουν πηγές στο περιοδικό People.

Η 42χρονη Ζιζέλ μοιράστηκε αργότερα ένα Instagram Story όπου αναφέρεται στον χωρισμό. «Με πολλή ευγνωμοσύνη για το χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ κι εγώ οριστικοποιήσαμε φιλικά το διαζύγιό μας. Η προτεραιότητά μου ήταν πάντα και θα συνεχίσει να είναι τα παιδιά μας, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καρδιά» έγραψε. «Θα συνεχίσουμε να είμαστε από κοινού γονείς για να τους δώσουμε την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που τους αξίζει πολύ». Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Η απόφαση να τερματίσεις έναν γάμο δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά έχουμε απομακρυνθεί και ενώ είναι, φυσικά, δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι το καλύτερο για τον Τομ πάντα». Κλείνοντας τη δήλωσή της, η Ζιζέλ ζήτησε να «γίνει σεβαστή η ιδιωτική μας ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της εαυαίσθητης περιόδου».

Ο 45χρονος σούπερ στα του NFL έκανε επίσης μια ανάρτηση στο Instagram του: «Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου κι εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί» έγραψε. «Είμαστε ευλογημένοι με όμορφα και υπέροχα παιδιά που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο». Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Το να κάνουμε αυτό είναι, φυσικά, επώδυνο και δύσκολο, όπως είναι για πολλούς ανθρώπους που περνούν το ίδιο πράγμα κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ευχόμαστε μόνο το καλύτερο ο ένας για τον άλλον, καθώς συνεχίζουμε τα όποια νέα κεφάλαια στη ζωή μας που δεν έχουν γραφτεί ακόμα».

Η γνωριμία τους

Ο Τομ Μπρέιντι έγινε ο λόγος που η Ζιζέλ δεν έφυγε για τη Βραζιλία τα Χριστούγεννα του 2006, αλλά έμεινε με τον σούπερ σταρ του NFL και στυλοβάτη των New England Patriots να συζητούν ώρες ατελείωτες, αφηγούμενοι ο ένας στον άλλον στιγμές από το παρελθόν τους. Η συγκυρία ήταν ιδανική. Η Ζιζέλ μόλις είχε αρχίσει να πιάνει ξανά από την αρχή το νόημα της ζωής, έπειτα από μια περίοδο στην οποία είχε βρεθεί σε υπαρξιακή περιδίνηση.

Είχε μόλις καταλάβει ότι ήταν άσκοπο να σκοτώνει καθημερινά τον εαυτό της - με τη διατροφή, τα εξοντωτικά ωράρια εργασίας, τις αθεράπευτες κρίσεις πανικού, το αίσθημα πως δεν χωρούσε και δεν ταίριαζε πουθενά. Εκείνος πάλι ανάρρωνε από έναν σοβαρό τραυματισμό που μπορεί να τον γονάτισε για μία αγωνιστική σεζόν, όμως δεν τον σταμάτησε. Η ναυαρχίδα του μόντελινγκ και ο αλύγιστος παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου επέλεξαν να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους μαζί.

Η ιστορία της γνωριμίας, του έρωτα και του γάμου της Ζιζέλ Μπούντχεν και του Τομ Μπρέιντι, ο οποίος παρεμπιπτόντως έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2009 στη Σάντα Μόνικα

Η καριέρα που διέλυσε τη σχέση τους

Τα προβλήματα του ζευγαριού, που παντρεύτηκε το 2009, ξεκίνησαν από την απόφαση του 45χρονου Μπρέιντι να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση του NFL, από την οποία είχε αποσυρθεί λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο προπονητής του Τοντ Μπόουλς, ο σούπερ σταρ του NFL λίγο πριν ξαναφορέσει τη στολή του, πήρε 11ήμερη άδεια από την προετοιμασία τον Αύγουστο για να «ασχοληθεί με προσωπικά θέματα».

Από την πλευρά της, η Ζιζέλ ήταν ξεκάθαρη πως δεν ήθελε να επιστρέψει στο άθλημα ο σύζυγός της καθώς το θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο. Και χθες, με συνέντευξή της στο περιοδικό Elle ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να κάνει δυναμικό come back στην καριέρα της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice