Η Τζέσικα Άλμπα ευχαριστεί τη 14χρονη κόρη της, που την άφησε να «δανειστεί» την αποκριάτικη στολή της «The Shining» για το φετινό Halloween.
H Τζέσικα Άλμπα (αριστερά) εμπνεύστηκε από τη «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ για το φετινό Halloween © Instagram / Jessica Alba
Celebrities

Halloween 2022: Η Τζέσικα Άλμπα με αμφίεση των δίδυμων από τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ

Η διάσημη ηθοποιός και η φίλη της αναβίωσαν την κλασική ταινία τρόμου της δεκαετίας του ’80

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Τζέσικα Άλμπα ευχαριστεί τη 14χρονη κόρη της, που την άφησε να «δανειστεί» την αποκριάτικη στολή της «The Shining» για το φετινό Halloween.

Η Τζέσικα Άλμπα στράφηκε για βοήθεια στην κόρη της το φετινό Halloween.

Η 41χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram ένα καρουζέλ εικόνων από τις γιορτές του Halloween στις οποίες παρευρέθηκε το Σαββατοκύριακο, όπου μαζί με τη φίλη της ντύθηκαν ως τα δίδυμα κορίτσια από την κλασική ταινία τρόμου του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «Η Λάμψη».

«#fbf στο επικό αποκριάτικο πάρτι του @gtdave3 το περασμένο Σαββατοκύριακο. ΥΓ - ευχαριστώ Honor που μας άφησες να δανειστούμε τη φορεσιά σου», έγραψε η Άλμπα στη λεζάντα, αποδίδοντας τιμή  στην 14χρονη κόρη της, Όνορ Μαρί.

Η ανάρτηση περιελάμβανε επίσης φωτογραφίες της Τζέσικα Άλμπα, στις οποίες ποζάρει με άλλους καλεσμένους, ανάμεσά τους και με τον ράπερ Channel Tres, που τραγούδησε στο πάρτι.

Σε μια άλλη εικόνα, η Άλμπα και η φίλη της στέκονταν σε ένα διάδρομο ενώ κοιτούσαν απευθείας την κάμερα για να αναπαραστήσουν την εμβληματική σκηνή από την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι 12χρονες τότε Λουίζ και Λίζα Μπερνς.

Εκτός της Όνορ Μαρί, η Τζέσικα Άλμπα και ο σύζυγός της, Κας Γουόρεν, είναι επίσης γονείς μιας 11χρονης κόρης, της Χέιβεν Γκάρνερ, καθώς και ενός γιου, του ηλικίας 4 ετών Χέις.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στο Family Style Food Festival, στο Λος Άντζελες. «Την περασμένη εβδομάδα, τρώγαμε στο @familystylefest x @thehundreds και απολαμβάνουμε τα πάντα», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Η Άλμπα έχει δείξει στο παρελθόν την αγάπη της για το συνδυασμό μαγειρικής και οικογενειακών στιγμών, σε ένα βίντεο με τον σεφ Ματ Μπρούσαρντ στο Instagram, με έναν «πολύ ξεχωριστό καλεσμένο», τον μικρό Χέιβεν.

Μαζί, οι τρεις έδειξαν πώς να φτιάχνονται οι κεσαντίγιας Kimchi. Μετά από μερικές λήψεις όπου εξηγούσαν το πιάτο, η μαμά και η κόρη γέλασαν σε όλη τη διαδικασία.

Καθώς έφτιαχναν τις σπιτικές τορτίγιες που χρησιμοποιούσαν στην κεσαντίγια, η Άλμπα θυμήθηκε ότι χρησιμοποιούσε παρόμοια διαδικασία με τη δική της γιαγιά ως παιδί.

«Όταν ήμουν μικρή, έφτιαχνα τορτίγιες με τη γιαγιά», είπε η Alba στην κόρη της. «Μου έμαθε να φτιάχνω τορτίγιες και τις έφτιαχνα συνέχεια μαζί της».

(Με πληροφορίες από το People)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice