Νικ Κάνον: Θα αποκτήσει 2 ακόμα παιδιά από διαφορετικές συντρόφους
Ο Νικ Κάνον © EPA
Celebrities

Αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι: Ο Νικ Κάνον θα αποκτήσει 2 ακόμα παιδιά από διαφορετικές συντρόφους

10 απόγονοι το σύνολο από έξι γυναίκες

62224-137655.jpg
Newsroom |

Νικ Κάνον: Θα αποκτήσει 2 ακόμα παιδιά από διαφορετικές συντρόφους

Ο ηθοποιός Νικ Κάνον θα αποκτήσει ακόμα δυο παιδιά καθώς περιμένει το δεύτερο με το μοντέλο Αλίσα Σκοτ. Εκτός από την πρώην του Αλίσα Σκοτ περιμένει επίσης το παιδί του με την Άμπι Ντε Λα Ρόσα.

Το μωρό που απέκτησε με τη Σκοτ τον Δεκέμβριο του 2021 και είχαν ονομάσει Ζεν πέθανε όταν ήταν 5 μηνών από καρκίνο στον εγκέφαλο. Την Πέμπτη, η Σκοτ μοιράστηκε μια σειρά από προσωπικές φωτογραφίες με τον Νικ Κάνον από τη φωτογράφιση μητρότητας του ζευγαριού. 

Τον Αύγουστο του 2021, ο Νικ Κάνον ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής του όταν ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι ο μόλις πέντε μηνών γιος του πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Ο μικρός Ζεν διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο όταν ήταν 2 μηνών. Ο ηθοποιός περιέγραψε στην κάμερα τις τελευταίες στιγμές του γιου του. Όπως είπε πριν το άτυχο αγοράκι αφήσει την τελευταία του πνοή το πήγε την Κυριακή στην παραλία και πέθανε αμέσως μετά.

Όπως εξήγησε ο Κάνον το πρόβλημα με την υγεία του μικρού Ζεν ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 2 μηνών. Ο ίδιος και η μητέρα του μικρού παρατήρησαν ότι το κεφάλι του φαινόταν πιο μεγάλο.

Η αρχική διάγνωση των γιατρών ήταν ότι συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του Ζεν. Ωστόσο, ύστερα από εξετάσεις ανακάλυψαν ένα όγκο στον εγκέφαλο που έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Δυστυχώς όμως ο όγκος μεγάλωνε γρήγορα με αποτέλεσμα μόλις τρεις μήνες μετά να οδηγηθεί στον θάνατο.

Ο Νικ Κάνον είναι πατέρας δέκα παιδιών από έξι γυναίκες μεταξύ των οποίων και η Μαράια Κάρεϊ. Τα παιδιά του με την διάσημη τραγουδίστρια γεννήθηκαν στις 30 Απριλίου 2011. Το όνομα της Monroe προέρχεται από την Μέριλιν Μονρόε ενώ το όνομα του Moroccan από την μαροκινή διακόσμηση που είχε το ζευγάρι στο διαμέρισμά του όταν ο Νικ έκανε πρόταση γάμου στην Μαράια Κάρεϊ το 2008.

Αν και ο Νικ Κάνον έχει παραδεχθεί πως το να έχεις τόσα πολλά παιδιά είναι «πρόκληση», δεν αποκλείει το ενδεχόμενο για περισσότερα παιδιά στο μέλλον. «Θέλω απλώς να έχω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ και να γίνω καλός πατέρας. Θέλω να γίνω ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να γίνω».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice