O Κρις Έβανς είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2022
Κρις Έβανς © EPA/WARREN TODA
Celebrities

Κρις Έβανς, ο πιο σέξι άνδρας για το 2022 από το People

«Η μαμά μου θα χαρεί πολύ»

62224-137655.jpg
Newsroom |

O Κρις Έβανς ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας για το 2022 από το περιοδικό People

Αμήχανος δηλώνει ο Κρις Έβανς μετά την ανακήρυξή του σε πιο σέξι άνδρα στον κόσμο για το 2022, 2022 Sexiest Man Alive του People. Σύμφωνα με το περιοδικό, ο 41χρονος ηθοποιός είναι ο πιο σέξι εν ζωή άνδρας για τη χρονιά που φεύγει.

Στις δηλώσεις του μετά την τιμητική διάκριση, ο Captain America αναφέρθηκε στη μητέρα του, λέγοντας με χιούμορ ότι «η μαμά μου θα χαρεί πολύ.«Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχηθεί».

«Το όλο θέμα είναι δύσκολο να σου πάρουν συνέντευξη», λέει γελώντας. «Νιώθω σαν μια περίεργη μορφή ταπεινής καυχησιολογίας».

Ο Κρις Έβανς δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το επερχόμενο «κάζο» που θα κάνουν οι κολλητοί του. «Πραγματικά αυτό θα είναι απλώς ένα σημείο εκφοβισμού», αστειεύεται. «Είμαι έτοιμος για... παρενόχληση».

chris-evans-people

Ο πιο σέξι άνδρας για το 2022, βλέπει την καριέρα του να εκτοξεύεται τα τελευταία χρόνια, αλλά εκείνος παραδέχεται ότι το μυστικό είναι η ισορροπία για αυτό και περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο σπίτι και με την οικογένειά του στη Βοστόνη. «Όταν πρόκειται να αναζητήσω τους ανθρώπους που υποδύομαι, είναι περισσότερο θέμα του πού γυρίζεται η ταινία», λέει. «Είμαι πολύ μεγάλος για να ζω με μια βαλίτσα στο χέρι για έξι μήνες και έχω κατασταλάξει σε μια πιο ωραία φάση όπου είμαι απλά χαρούμενος που βρίσκομαι στο σπίτι μου».

«Η πιο ευχάριστη πτυχή της καριέρας μου αυτή τη στιγμή είναι να νιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να πάρω το πόδι μου από το γκάζι», λέει. «Αισθάνομαι ότι έχω λίγη περισσότερη ελευθερία για να πάρω χρόνο μακριά από τη βιομηχανία και να εξακολουθώ να βρίσκω έργα που θα ικανοποιούν τη δημιουργική μου όρεξη όταν επιστρέψω».

Όσο για το μέλλον και το ενδεχόμενο να γίνει πάτερας, ο Κρις Έβανς απαντάει: «Αυτό είναι κάτι που θέλω οπωσδήποτε. Κάποια πράγματα τα θέλεις μόνο για σένα ή μόνο για την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice