Κρις Έβανς: Μετά τον «πιο σέξι άνδρα στον κόσμο» το People αποκάλυψε και τη σύντροφό του
Κρις Έβανς © EPA/ETIENNE LAURENT
Celebrities

Κρις Έβανς: Μετά τον «πιο σέξι άνδρα στον κόσμο» το People αποκάλυψε και τη σύντροφό του

Ποια είναι η πορτογαλίδα ηθοποιός Alba Baptista

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κρις Έβανς: Η 25χρονη ηθοποιός, Alba Baptista, είναι η σύντροφος του πιο σέξι άντρα στον κόσμο

Μετά το «βραβείο» για τον πιο σέξι άνδρα το 2022, το περιοδικό «People» αποκάλυψε και τη σχέση του Κρις Έβανς. Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 41χρονος ηθοποιός βγαίνει εδώ και περίπου έναν χρόνο με την επίσης ηθοποιό Alba Baptista.

«Βγαίνουν για πάνω από έναν χρόνο και είναι σοβαρό. Είναι ερωτευμένοι και ο Κρις δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχισμένος. Η οικογένειά του και οι φίλοι του τη λατρεύουν» αναφέρουν πηγές στο People.

Κρις Έβας: Ποια είναι η Alba Baptista

Η 25χρονη Άλμπα Μπαπτίστα πρωταγωνιστεί στην ταινία «Mrs. Harris Goes to Paris». Μιλάει πέντε γλώσσες και είναι κόρη ενός μηχανικού και μιας μεταφράστριας.

Το 2018 έκανε εκτεταμένη ανθρωπιστική εργασία σε ένα ορφανοτροφείο στην Καμπότζη, με επίκεντρο την εκπαίδευση, ενώ πέρυσι κέρδισε το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Υπενθυμίζεται ότι σε ερώτηση που έγινε στον Κρις Έβανς από τους δημοσιογράφους όταν, εκείνος επισήμανε την επιθυμία του να αποκτήσει τη δική του οικογένεια:

«Αυτό είναι απολύτως κάτι που θέλω: Γυναίκα, παιδιά, δημιουργία οικογένειας. Όταν διαβάζεις για τους περισσότερους από τους καλύτερους καλλιτέχνες, είτε είναι ηθοποιοί, ζωγράφοι, συγγραφείς, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι δεν ήταν το έργο που έκαναν, για το οποίο είναι πιο περήφανοι, ήταν για τις σχέσεις, τις οικογένειες δημιούργησαν, την αγάπη που βρήκαν, την αγάπη που μοιράστηκαν».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice