Emma Thomson
© EPA/CHEMA MOYA
Celebrities

Έμα Τόμσον για τη σχέση Μπράνα-Μπόναμ Κάρτερ: «Ταπεινώθηκα, ήμουν εντελώς τυφλή»

«Ήμουν μισοζώντανη»

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Οι αποκαλύψεις της Έμα Τόμσον για τις απιστίες του Κένεθ Μπράνα - Η αντίδρασή της όταν έμαθε για τη σχέση του με την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ

Η Έμα Τόμσον παραδέχτηκε ότι ήταν «εντελώς τυφλή» την περίοδο που ο πρώην σύζυγός της Κένεθ Μπράνα είχε σχέση με την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ.

Η απιστία έβαλε τέλος στον εξαετή γάμο της το 1995 με τον ηθοποιό, τον οποίο παντρεύτηκε το 1989 μόλις δύο χρόνια αφότου γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

Ο Μπράνα είχε σχέση με την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ αφού πρωταγωνίστησαν μαζί στο έργο της Mary Shelley "Frankenstein" το 1994.

Η Τόμσον δήλωσε στο New Yorker ότι «ταπεινώθηκε» από τη σχέση αυτή και ότι σοκαρίστηκε από την αυταπάτη. Εκείνη την εποχή γύριζε το "Sense and Sensibility" για το οποίο κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, αλλά η είδηση του χωρισμού τους δεν είχε γίνει ακόμη γνωστή.

Η πρωταγωνίστρια του Love Actually δήλωσε: «Ήμουν εντελώς, εντελώς τυφλή στο γεγονός ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες στο πλατό. Αυτό που έμαθα ήταν πόσο εύκολο είναι να τυφλωθείς από την ίδια σου την επιθυμία να εξαπατήσεις τον εαυτό σου» και πρόσθεσε: «Ήμουν μισοζωντανή. Κάθε αίσθηση ότι ήμουν αξιαγάπητος ή άξιος άνθρωπος είχε χαθεί εντελώς».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice