Μαντόνα: Χωρίς τέλος η περίεργη συμπεριφορά της 64χρονης βασίλισσας της ποπ στα social media - Δημοσίευσε βίντεο όπου εμφανίζεται να πίνει νερό από μπολ σκύλου.
Η Μαντόνα πίνει νερό από το μπολ ενός σκύλου σε νέα της δημοσίευση στο Instagram © screen shot
Celebrities

Νέο βίντεο από τη Μαντόνα - Πίνει νερό από μπολ σκύλου

Αμηχανία στα social media μετά την ανάρτηση - Ολοένα και πιο ανήσυχοι οι θαυμαστές της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μαντόνα: Χωρίς τέλος η περίεργη συμπεριφορά της 64χρονης βασίλισσας της ποπ στα social media - Δημοσίευσε βίντεο όπου εμφανίζεται να πίνει νερό από μπολ σκύλου.

Η παρουσία της Μαντόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται όλο και πιο αλλόκοτη, με τους θαυμαστές της να εκφράζουν την ανησυχία τους λίγο αφότου η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται να γλύφει νερό από ένα μπολ σκύλου και να ποζάρει σεξουαλικά με διάφορα αντικείμενα.

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε στο Instagram, η βασίλισσα της ποπ ποζάρει σε διαδοχή φωτογραφιών με πράσινο νέον πουλόβερ, αστραφτερό σορτς, κολάν και ψηλές μπότες.

Σε μερικές από τις φωτογραφίες, η 64χρονη σταρ πόζαρε δίπλα σε μια μοτοσικλέτα και ένα ντουλάπι τροφίμων. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή όταν άρχισε να ποζάρει σεξουαλικά με μπουκάλια σάλτσας και μουστάρδας.

Οι θαυμαστές της σοκαρίστηκαν ιδιαίτερα όταν η βασίλισσα της ποπ έγλειψε νερό από ένα μπολ σκύλου στο πάτωμα, ενώ το τραγούδι των Stooges «I Wanna Be Your Dog» έπαιζε στο βίντεο. 

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

«Γίνεται όλο και πιο ενοχλητικό. Δεν είναι εύκολο να είσαι πια θαυμαστής σου. Ήσουν ένα σύμβολο, δυστυχώς πλέον χωρίς στιλ», αναφέρει ένα σχόλιο.

«Έχασες την επαφή. Κάποτε ήσουν μπροστά από το παιχνίδι. Εσύ το δημιούργησες. Οι αλλαγές και στο σώμα σου, επίσης. Όλα αυτά δείχνουν την απόγνωση να παραμείνεις νέα επίκαιρη. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς μας από τη Μαντόνα…», έγραψε κάποιος άλλος.

«Τι είναι αυτό; Είναι τόσο λυπηρό να σε βλέπω να καταστρέφεις το εμβληματικό στιλ της Μαντόνα! Λυπάμαι που είμαι θαυμαστής σου από τότε που ήμουν παιδί.. και δεν μπορώ να δεχτώ αυτό το σκουπιδοειδές στιλ», σχολίασε ένας άλλος χρήστης. «Δεν έχει νόημα.. κανένα βάθος.. αυτό δεν είναι τέχνη.. καταστρέφεις την εμβληματική Μαντόνα που δημιούργησες!»

Το τελευταίο βίντεο της Μαντόνα στο Instagram έρχεται μετά από μια σειρά από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες οι θαυμαστές της βρήκαν «ανησυχητικές».

Σε δύο πρόσφατα βίντεο, η Madonna εξέπληξε το κοινό της κάνοντας twerking με εσώρουχα τραγουδώντας στίχους σχετικά με το να χτυπάει τους ανθρώπους στο «γ***νο πρόσωπο».

Τον Οκτώβριο, χρησιμοποίησε επίσης το TikTok για να εμφανιστεί φαινομενικά ως ομοφυλόφιλη προτού παραδόξως ισχυριστεί ότι δεν έχει κάνει περιτομή. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξηγήσει σε τι αναφερόταν.

(Με πληροφορίες του Page Six)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice