Ο Τζεφ Μπρίτζες με την κόρη του
Ο Τζεφ Μπρίτζες με την κόρη του © Twitter
Celebrities

H μάχη του Τζεφ Μπρίτζες να σταθεί δίπλα στη νύφη κόρη του: Έπρεπε να μάθω να είμαι όρθιος

Ο ηθοποιός είχε χτυπηθεί από λέμφωμα και covid-19

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ο αγώνας του Τζεφ Μπρίτζες για να οδηγήσει την κόρη του νύφη στην εκκλησία

Ο 72χρονος ηθοποιός περιέγραψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Independent» πως κατάφερε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν ώστε να βρεθεί στον γάμο της κόρης του που έγινε τον Αύγουστο του 2021, όπως ακριβώς ήθελε. Μπορεί ο Τζεφ Μπρίτζες να είχε ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του όλη την ώρα, κάνοντας μάλιστα ακόμη και πρόποση στη δεξίωση μετά την τελετή, ωστόσο αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να δώσει μεγάλο αγώνα για να πραγματοποιηθεί αυτή η στιγμή.

Ο σταρ που έχει λέμφωμα Non Hodgkin από τον Οκτώβρη του 2020 και νόσησε με κόβιντ τον Ιανουάριο του 2021, δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος. Πέρυσι, ο καρκίνος βρισκόταν σε ύφεση, αλλά πριν τον γάμο δεν μπορούσε να παραμείνει όρθιος παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα: «Ο πρώτος στόχος ήταν το πόσο πολύ μπορώ να σταθώ όρθιος» είπε στη συνέντευξή του, εξηγώντας πως ξεκίνησε θεραπείες για να μπορέσει να αυξήσει τα βήματα που κάνει και να ισορροπήσει την αναπνοή του ενώ χρησιμοποιούσε συσκευή οξυγόνου.

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν από το περιοδικό Brides από τον γάμο της κόρης του, δείχνουν τον περήφανο πατέρα να συνοδεύει την Χέιλι στην εκκλησία μπροστά σε ένα πλήθος χαμογελαστών καλεσμένων. 

Η κόρη του Χέιλι παντρεύτηκε τον σύντροφό της στην Καλιφόρνια και σε συνέντευξή της είχε πει πως ο πατέρας της έδωσε ένα συγκινητικό λόγο «που ανέφερε ένα χαρακτηριστικό του γαμπρού που επίσης είχα αναφέρει στους όρκους μου, που είναι ότι τα παιδιά και τα σκυλιά τον αγαπούν. Πιστεύω πως αυτό είναι ένα παράδειγμα υπέροχης ενέργειας».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice