50cent και Μαντόνα
Ο 50Cent με την Mαντόνα © Twitter
Celebrities

O 50 Cent χλευάζει τη Μαντόνα «Κάνει… like a virgin (σαν παρθένα) στα 64 της»

Είχε χρησιμοποιήσει την ίδια ατάκα πριν έναν χρόνο

62224-137655.jpg
Newsroom |

50 Cent: Εκτοξεύει «πυρά» κατά της Μαντόνα – «Σαν παρθένα στα 64»

Ο 50 Cent φαίνεται πως έδωσε κι άλλη έκταση στη διαμάχη του με τη Μαντόνα, αφού επέκρινε τις πρόσφατες αναρτήσεις της βασίλισσας της Pop στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μαντόνα δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο TikTok, στο οποίο κοίταζε την κάμερα και συγχρόνιζε τα χείλη της, με τους στίχους του κομματιού «Vent» του ράπερ Baby Keem. Ως απάντηση ο ράπερ δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο όπου μιλούσε για το τελευταίο βίντεο το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «ενοχλητικό». «Σαν παρθένα στα 64 LOL», ανέφερε ο 47χρονος, χρησιμοποιώντας το τραγούδι της «Like a virgin».

50 CENT CLOWNS Madonna For Making Strange Rap Tik Toks At 64 Years Old

H τραγουδίστρια δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής το γεγονός ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που ο 50 Cent καταφέρεται εναντίον της δημοσίως.

Πριν περίπου έναν χρόνο ξανά η «βασίλισσα της pop» είχε δημοσιεύσει μία σειρά από αποκαλυπτικά στιγμιότυπα σε ένα κρεβάτι. Ο 50 Cent τότε χλεύασε τη Mαντόνα και πρόσθεσε τη φωτογραφία της πάνω σε ένα στιγμιότυπο της κλασικής ταινίας «Ο Μάγος του Οζ» και σύνδεσε την τραγουδίστρια με την κακιά μάγισσα της Ανατολή που κείτεται νεκρή κάτω από το σπίτι της Dorothy. «Αυτή είναι η Μαντόνα κάτω από το κρεβάτι που προσπαθεί να κάνει το “Like A Virgin” στα 63 της», έγραψε ο ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Curtis Jackson

Η Μαντόνα αντέδρασε άμεσα στα σχόλια του 50 Cent και δημοσίευσε στις ιστορίες του λογαριασμού της
στο Instagram μία παλαιότερη κοινή φωτογραφία τους από μία εμφάνισή τους στο MTV το 2003 και τόνισε ότι τα σχόλιά του ήταν προσβλητικά, ενώ υποστήριξε ότι «προσποιείται ότι είναι φίλος της».

«Ο 50 Cent προσποιείται ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να μιλήσεις για μένα. Υποθέτω ότι προσπαθείς να τραβάς την προσοχή ταπεινώνοντας τους άλλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είχε αναφέρει τότε μεταξύ άλλων η Μαντόνα. 

Ο 47χρονος ράπερ ζήτησε τότε συγγνώμη για τα σχόλιά του με ένα μήνυμά του στο Twitter. «Πρέπει να πλήγωσα τη Μadonna, πήγε και ξέθαψε μία παλιά φωτογραφία από το MTV από το 2003. Εντάξει, συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να σε πληγώσω. Δεν ωφελούμαι από αυτό σε καμία περίπτωση. Είπα
αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία λόγω του πού την είχα δει πριν. Ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου», έγραψε. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice