H Mελίντα και ο Μπιλ Γκέιτς
H Mελίντα και ο Μπιλ Γκέιτς (φωτό αρχείου) © ΕPA
Celebrities

Στην αγκαλιά πρώην ρεπόρτερ του Fox News η Μελίντα Γκέιτς

Το διαζύγιο της με τον μεγιστάνα ήταν εξαιρετικά «επώδυνο» όπως δήλωσε πρόσφατα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μελίντα Γκέιτς είναι ζευγάρι με πρώην ρεπόρτερ του Fox News

Μετά το πόλυκροτο και επώδυνο - όπως η ίδια είχε πει- διαζύγιο από τον Μπιλ Γκέιτς, η Μελίντα Φρέντς Γκέιτς φαίνεται ότι βρήκε έναν νέο σύντροφο. 

Η συγγράφεας και φιλάνθρωπος βγαίνει με τον Τζον Ντου Πρε πρώην ανταποκριτή του Fox News και τώρα εργάζεται ως ειδικός επικοινωνίας, τους τελευταίους μήνες, όπως αναφέρει το TMZ. Δεν είναι σαφές πόσο καιρό το ζευγάρι είναι μαζί άλλα φωτογραφήθηκαν μαζί σε αγώνα των Nets και των Celtics πριν λίγο καιρό. 

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη της τον Οκτώβριο η Μελίντα Γκέιτς άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το «απίστευτα επώδυνο» διαζύγιό της με τον Μπιλ Γκέιτς.

«Είχα κάποιους λόγους που απλά δεν μπορούσα να μείνω άλλο σε αυτόν τον γάμο», δήλωσε η 58χρονη στο περιοδικό «Fortune». «Αλλά το περίεργο είναι πως με τον κορωνοϊό μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω αυτό που έπρεπε».

«Ήταν απίστευτα επώδυνο, με αμέτρητους τρόπους, αλλά είχα την ιδιωτικότητα για να το ξεπεράσω», συνέχισε.

Η Μελίντα και ο 66χρονος Μπιλ παντρεύτηκαν το 1994 και ήταν μαζί για 27 χρόνια πριν χωρίσουν τον Μάιο του 2021. Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά -την Τζένιφερ, 25 ετών, τον Ρόρι, 23 ετών, και τη Φοίβη, 19 ετών- τα οποία ήταν πάντα η προτεραιότητα της Μελίντα όταν αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

Η Γκέιτς μιλώντας στην εκπομπή «CBS Mornings» αποκάλυψε ότι έχυσε «πολλά δάκρυα για πολλές ημέρες» και ότι «θρηνούσε για μια μεγάλη απώλεια» μετά το διαζύγιο.

Το 2021 αποκαλύφθηκε ότι ο Μπιλ είχε μακροχρόνια σχέση με μια υπάλληλο της Microsoft από το 2000. Μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει από αρκετές γυναίκες στο γραφείο της εταιρείας του να βγουν μαζί του ραντεβού όσο ήταν παντρεμένος.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice