Ο οίκος Dior μηνύει την πορνοστάρ Gigi Dior
©instagram/ @gigidiorsfw
Celebrities

Ο οίκος Dior μηνύει την πορνοστάρ Gigi Dior

Οι δικηγόροι του οίκου υποστηρίζουν ότι αμαυρώνει το όνομα του Κριστιάν Ντιόρ

Ο οίκος Dior μηνύει την πορνοστάρ Gigi Dior, με το σκεπτικό ότι αμαυρώνει το όνομα του οίκου.

Λέγεται Gigi Dior, είναι μοντέλο και ηθοποιός, είναι 40 χρονών. Ζει στην Καλιφόρνια. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά μέσα από την τσοντοπλατφόρμα OnlyFans, αυτοπροσδιορίζεται ως «super MILF», παίζει σε ταινίες ανηλίκων, γενικώς είναι μια ακούραστη σεξεργάτρια. 

Η δικηγορική ομάδα του Dior πληροφορήθηκε με κάποιον τρόπο (ποιον άραγε;) την ύπαρξή της και έσπευσε να κάνει τα δικηγορίστικά του. Με το σκεπτικό ότι αμαυρώνει το όνομα του 75χρονου οίκου και του ιδρυτή της, στην ουσία της ζητούν να αλλάξει το όνομα με το οποίο έγινε γνωστή τα τελευταία δύο χρόνια και συγκέντρωσε μια περιουσία ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

«Είναι γελοιότητες όλα αυτά» απαντά η Gigi. «Το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με τη ραπτική και το αστείο είναι πώς ό,τι κάνω δε απαιτεί καθόλου ρούχα». 

Η Gigi κατοχύρωσε το όνομά της ως σήμα κατατεθέν τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά από αναμονή ενός χρόνου. Μέχρι τις 17 Νοεμβρίου πρέπει να παρουσιάσει γραπτή απάντηση στις καταγγελίες των δικηγόρων ότι καταστρέφει τη φήμη του οίκου και να αλλάξει όνομα. Στην πραγματικότητα το νομικό τμήμα του Dior προσέβαλε την έγκριση του εμπορικού σήματος Gigi Dior. 

Στο μεταξύ οι κοινοί θνητοί αντιμετωπίζουν μάλλον με ειρωνία την απειλή «θα πέσουν μηνύσεις», ενώ οι γνώστες δεν ξεχνούν την Dior θητεία του Γκαλιάνο και τα καρτουνίστικα σχέδιά του με παριζιάνες πόρνες.

Την ίδια στιγμή που το Pornhub συνεργάζεται με σχεδιαστές μόδας, στους κύκλους της βιομηχανίας γίνεται όλο και πιο εμφανής ένας ηθικός πανικός απέναντι στη σεξεργασία. Επίσης, την ίδια στιγμή που ο Dior κυνηγά την Gigi, στο ίντερνετ υπάρχουν πολλές και πολλοί πορνοστάρ με ονόματα «υψηλής ραπτικής», βλέπε Frank Versace, Sofia Prada, Drew Valentino, Chanel Preston, Gucci Mane και Aaron Cartier.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice