Η Τζούλια Φοξ για το σεξ
Η Τζούλια Φοξ © EPA/Justin Dave
Celebrities

Η Τζούλια Φοξ θέλει να ανακαλύψει την ομοφυλοφιλική της πλευρά

«Οι άνδρες είναι αηδιαστικοί» δηλώνει

62224-137655.jpg
Newsroom |

Tζούλια Φοξ: Θέλω να εξερευνήσω την γκέι πλευρά μου

Η Τζούλια Φοξ αποκάλυψε ότι σκέφτεται να εξερευνήσει την γκέι πλευρά της και θέλει να αρχίσει να βγαίνει με γυναίκες.

Η ιταλικής καταγωγής ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στο Showtime και όταν ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να πειραματιστεί με γυναίκες, εξήγησε ότι οι πρώην φίλοι της την αποκαλούσαν «λεσβία» για την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας. Στη συνέχεια σημείωσε: «[Μπορείτε] να βρείτε την αγάπη σε όλα τα μέρη και όλες τις φυλές. Όλοι [οι άνδρες είναι] εξίσου φρικτοί για να είμαι ειλικρινής – όλοι οι άνδρες. Είναι απλά ένα ανδρικό πράγμα».

Μιλώντας άλλωστε πριν λίγες μέρες στο podcast της Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Τζούλια Φοξ είπε ότι ήταν 18 ετών εργαζόταν σε ένα… «μπαρ», ως «κυρίαρχη» και πληρωνόταν για να εκπληρώνει τις φαντασιώσεις των ανδρών.

«Το σεξ για εμένα ήταν πάντα μονόπλευρο, αλλά νομίζω πως όλες οι γυναίκες μπορούν να το πουν αυτό. Το βλέπω σαν ανάγκη. Και σκέφτομαι πως “αν δεν το χρειάζομαι, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει”» εξηγεί.

Δήλωσε μάλιστα, πως απολαμβάνει περισσότερο να «πίνει ayahuasca» (ένα νοτιοαμερικανικό ναρκωτικό που συνήθως παρασκευάζεται σε τσάι και προκαλεί σε κάποιον παραισθήσεις) παρά να κάνει σεξ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice