Ο Τζέι Λένο
Ο Τζέι Λένο © ΕPA/Μichal Marks
Celebrities

Με σοβαρά εγκαύματα ο Τζέι Λένο μετά από φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του

Ως γνωστόν είναι συλλέκτης σπάνιων αυτοκινήτων

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζέι Λένο: Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά στο γκαράζ του

Ο Τζέι Λένο νοσηλεύεται σε κέντρο εγκαυμάτων μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο πρόσωπό του. Ο γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης των ΗΠΑ, υπέστη σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητά του μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το TMZ έχει εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του προσώπου, αλλά οι φλόγες δεν επηρέασαν το αυτί ή το μάτι του. Εγκαίρως, ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Grossman Burn Center.
 
«Έπαθα σοβαρά εγκαύματα από φωτιά με βενζίνη. Είμαι καλά. Απλά χρειάζομαι μια ή δύο εβδομάδες για να ξανασταθώ στα πόδια μου», ανέφερε ο Λένο μιλώντας στο Variety.

Λόγω του συμβάντος, ο ίδιος ακύρωσε προγραμματισμένη stand-up εμφάνιση στο ετήσιο συνέδριο Financial Brand στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Επιπλέον, βάσει δημοσιεύματος του Rolling Stone, σε e-mail που στάλθηκε στους συμμετέχοντες, το Financial Brand ανέφερε ότι ο Λένο έπρεπε να αποσυρθεί λόγω ενός «σοβαρού ιατρικού επείγοντος περιστατικού», χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η οικογένειά του δεν ήταν σε θέση να μας δώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά υπήρξε ένα πολύ σοβαρό ιατρικό επείγον περιστατικό που εμποδίζει τον Τζέι να ταξιδέψει», ανέφερε το e-mail.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι ζωντανός, οπότε οι προσευχές μας είναι γι’ αυτόν και την οικογένειά του απόψε», σημειώνεται.

Συλλέκτης αυτοκινήτων

Η συλλογή του βρίσκεται στο γκαράζ Big Dog στο αεροδρόμιο Burbank, περιλαμβάνει περίπου 150 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και κυμαίνεται από καθημερινά οχήματα μέχρι μουσειακά κομμάτια.

Τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα έχουν αναστηλωθεί από τον ίδιο τον Λένο και μια μικρή ομάδα μηχανικών. Ακόμη πιο εκπληκτικό, κάθε αυτοκίνητο στο γκαράζ έχει άδεια και είναι νόμιμο να οδηγηθεί.

Welcome to Jay Leno's Garage!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice