H Μαντόνα
Η Μάντονα © Ιnstagram
Celebrities

Η Μαντόνα ποζάρει ξανά τόπλες

Η βασίλισσα της ποπ δεν σταμάτα το τελευταίο διάστημα να «προκαλεί» με τις εμφανίσεις της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μαντόνα ποζάρει τόπλες και διχάζει τους φανς της

Η Μαντόνα για ακόμα μια φορά πόζαρε τόπλες με ένα ζευγάρι μαύρα δαντελένια εσώρουχα και μια επώνυμη τσάντα στο Instagram.

Στη φωτογράφιση η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, μαύρες κάλτσες ενώ σε όλα τα στιγμιότυπα που ανέβασε χρησιμοποίησε την τσάντα για να καλύψει το γυμνό της στήθος.

Σε ένα άλλο από τα στιγμιότυπα, η 64χρονη χρησιμοποίησε την κίτρινη τσάντα για να καλύψει τα οπίσθιά της, καθώς έσκυβε μπροστά με τα δαντελένια εσώρουχα.

«Ο κόσμος περιφρονεί μια γυναίκα που αρνείται να γεράσει με χάρη» έγραψε κάποιος στα σχόλια. «Η Μαντόνα δεν έκανε ποτέ αυτό που ήθελαν οι άλλοι και μου αρέσει που δεν θα γίνει μια αξιοσέβαστη "γιαγιά" γι' αυτούς τώρα».

«Απολαμβάνεις τη ζωή σου και οι άνθρωποι που σε επικρίνουν είναι απλά ζηλόφθονες και βαρετοί... Κάνε ό,τι θέλεις, όπως πάντα... Και παρεμπιπτόντως είσαι καταπληκτική», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε πολλές μέρες από τότε που η Μάντονα δημοσίευσε ένα βίντεο που έκανε twerking ή φωτογραφιζόταν ξανά ημίγυμνη.

Στη πρώτη περίπτωση η 64χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο χορεύει το τραγούδι «L$D» του Luclover φορώντας μαύρα εσώρουχα. Η βασίλισσα της ποπ κοιτάει την κάμερα, αρχίζει να λικνίζεται, βγάζει τη γλώσσα της και μετά στρέφει την κάμερα στα οπίσθια της.

Στη δεύτερη περίπτωση μέσω insta stories η «βασίλισσα της ποπ» μοιράστηκε δύο πόζες, με το στήθος της ακάλυπτο και emoji γλειφιτζούρια και δολάρια στα επίμαχα σημεία. Φόρεσε μονάχα ένα μπεζ κορσέ και έχοντας κάνει δύο μικρά κοτσιδάκια στα μαλλιά της, κατάφερε να γίνει αμέσως viral.

Στη μία από τις δύο φωτογραφίες, σκύβει μπροστά στον φωτογραφικό φακό και κρύβει το στήθος της πίσω από μία φράση.

 



Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice