Η Έμιλι Ρατακόφσκι
Η Έμιλι Ρατακόφσκι © Twitter
Celebrities

Ο νέος έρωτας της Έμιλι Ρατακόφσκι είναι ο Πιτ Ντέιβιντσον (βίντεο)

Mετά τις Κιμ Καρντάσιαν, Κέιτ Μπέκινσειλ και αρκετές ακόμα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Έμιλι Ρατακόφσκι και ο Πιτ Ντέιβιντσον είναι ζευγάρι 

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Έμιλι Ρατακόφσκι εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να βγαίνουν μαζί αφού ο πρώην σταρ του «Saturday Night Live» έφτασε στο διαμέρισμα του μοντέλου στη Νέα Υόρκη.

Όταν η Ρατακόφκσι βγήκε έξω για να συναντήσει τον κωμικό, οι φωτογράφοι «πολιόρκησαν» το νέο ζευγάρι, γεγονός που έκανε το μοντέλο να επιστρέψει στο εσωτερικό και τον Ντέιβιντσον να φύγει.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον συνάντησε την Έμιλι Ρατακόφσκι στην πόρτα της πολυκατοικίας, όπου μοιράστηκαν μια γλυκιά αγκαλιά. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το ζευγάρι γελούσε καθώς αγκαλιαζόταν πριν περπατήσει στον σκοτεινό διάδρομο.

Pete Davidson and Emily Ratajkowski Seen Getting Cozy In This Clip first time since dating news

Η Έμιλι Ρατακόφσκι, έπειτα από τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, ο οποίος την απάτησε, εθεάθη τον περασμένο μήνα να φιλιέται παθιασμένα με έναν dj. 

Όσον αφορά στον Πιτ Ντέιβιντσον, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με αρκετές διάσημες, μεταξύ των οποίων, η Kέιτ Μπέκινσέιλ και Αριάνα Γκράντε χώρισε από την 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν τον περασμένο Αύγουστο. Η σχέση τους κράτησε μόλις εννέα μήνες. Ο 28χρονος Ντέιβιντσον συμμετείχε στο σόου «Saturday Night Live» για όγδοη σεζόν προτού ανακοινώσει την αποχώρησή του τον περασμένο Μάιο. Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας «Wizards!» στην Αυστραλία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice